Sağılmış Süt

145 görüntüleme
Tuğçe

Tuğçe

6 Şubat 2026 15:36
Sağılmış sütle emzirirken ki besin miktarı aynı mıdır yani yararlı bakteriler sağılmış sütte de var mıdır? Sanki emzirirken daha çok vitamin veriyormuş gibi hissediyorum sağlığım sütte o kadar vitamin olduğunu düşünmüyorum ama bebeğim beni emmeyi bıraktı sadece uykuluyken emiyor bilgisi olan var mı
B

Buket ..

6 Şubat 2026 15:45
Bekletme soğutma dondurma ve çözdürme sırasında antikorlar azalir geri kalan vitamin vs büyük ölçüde aynı kalır
Tuğçe

Tuğçe

6 Şubat 2026 15:51

Buket

Bekletme soğutma dondurma ve çözdürme sırasında antikorlar azalir geri kalan vitamin vs büyük ölçüde aynı kalır

Doğurmadan önce çok güzel emziricem ne var ki emzirmekte derken 4 aya yakın beni bıraktı :( ne kadar zormuş oysaki emzirmek
D

Derya S. ..

11 Şubat 2026 12:13
Cocugum beni yalnizca bes gun emdi. Sonrasinda gogsumde surekli yara oldugu icin asla memeye donduremedim. 4 aydir yalnizca sagarak besliyorum. Doktorum sut oldugu surece bebegin tum ihtiyaclarini sagarak da karsilayabilecegini, bir eksilme olmayacagini iletti. Sanirim kayda deger bir kaybimiz olmuyor sagarak verince de.
Tuğçe

Tuğçe

15 Şubat 2026 16:41

Derya S.

Cocugum beni yalnizca bes gun emdi. Sonrasinda gogsumde surekli yara oldugu icin asla memeye donduremedim. 4 aydir yalnizca sagarak besliyorum. Doktorum sut oldugu surece bebegin tum ihtiyaclarini sagarak da karsilayabilecegini, bir eksilme olmayacagini iletti. Sanirim kayda deger bir kaybimiz olmuyor sagarak verince de.

Ay içim rahatladı cidden çok teşekkür ederim umarım bir gün sizinkide emmeye devaö eder

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir