Sağılmış Süt
145 görüntüleme

Tuğçe
6 Şubat 2026 15:36
Sağılmış sütle emzirirken ki besin miktarı aynı mıdır yani yararlı bakteriler sağılmış sütte de var mıdır? Sanki emzirirken daha çok vitamin veriyormuş gibi hissediyorum sağlığım sütte o kadar vitamin olduğunu düşünmüyorum ama bebeğim beni emmeyi bıraktı sadece uykuluyken emiyor bilgisi olan var mı
B
Buket ..
6 Şubat 2026 15:45
Bekletme soğutma dondurma ve çözdürme sırasında antikorlar azalir geri kalan vitamin vs büyük ölçüde aynı kalır

Tuğçe
6 Şubat 2026 15:51
Bekletme soğutma dondurma ve çözdürme sırasında antikorlar azalir geri kalan vitamin vs büyük ölçüde aynı kalır
D
Derya S. ..
11 Şubat 2026 12:13
Cocugum beni yalnizca bes gun emdi. Sonrasinda gogsumde surekli yara oldugu icin asla memeye donduremedim. 4 aydir yalnizca sagarak besliyorum. Doktorum sut oldugu surece bebegin tum ihtiyaclarini sagarak da karsilayabilecegini, bir eksilme olmayacagini iletti. Sanirim kayda deger bir kaybimiz olmuyor sagarak verince de.

Tuğçe
15 Şubat 2026 16:41
Cocugum beni yalnizca bes gun emdi. Sonrasinda gogsumde surekli yara oldugu icin asla memeye donduremedim. 4 aydir yalnizca sagarak besliyorum. Doktorum sut oldugu surece bebegin tum ihtiyaclarini sagarak da karsilayabilecegini, bir eksilme olmayacagini iletti. Sanirim kayda deger bir kaybimiz olmuyor sagarak verince de.