Sağ Sola Sallanma
141 görüntüleme
E
Ecemoms
4 Şubat 2026 01:45
Merhaba kızım 9 ay 15 günlük. Kendini sağa sola sallıyor. Mutlu olduğu anlarda müzik açtığımızda yapıyor bunu. Normal bir davranış mıdır? Bir de gel gel yapıyordu 7. 8. Aylarda ama şuan yapmıyor. Neden olabilir endişe etmem gereken bir durum var mı? İsmine tepkisi var bizden bazı komutları alıyor gülümsemesi göz teması var
Ö
Özge T.
4 Şubat 2026 02:11
Anlattıklarınıza göre bebiş gayet normal duruyor, müzik ile sallanmak çok normal değil mi:) gel gel için 7-8 erkendir zaten o tam bilinçli hareket değildir unutmuştur☺️ yine de şüpheniz sürerse [10.ayda](10.ayda) kontrol muayenesinde doktora söz edin tabii
E
Ecemoms
4 Şubat 2026 07:17
Anlattıklarınıza göre bebiş gayet normal duruyor, müzik ile sallanmak çok normal değil mi:) gel gel için 7-8 erkendir zaten o tam bilinçli hareket değildir unutmuştur☺️ yine de şüpheniz sürerse [10.ayda](10.ayda) kontrol muayenesinde doktora söz edin tabii
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 07:35
Bazen bebekler öğrendikleri şeyi unutup yapmayabiliyor. Oğlum da aynı şekilde kafasını sallıyor doktora sorduğunda bu davranışın onun için muhakkak bir anlamı var demişti. Bakıyorum eğleniyor diliyle hareketler yapıyor gülüyor. Doktorun dediği gibi bizim için anlamsız olsa sa onlar için mutlaka bir anlamı vardır
H
Hatice K.
4 Şubat 2026 07:47
Bence gayet olumlu bi davranış müzik duyunca kendini ritme bırakıyor eğleniyor daha ne olsun. Aynı şeyler kızımda da var müzik çalınca kendini sağa sola sallıyor gülüyor bana bakıyor eğleniyor henüz 10 aylık bence güzel gelişim basamakları. Günümüz anneliği olarak ben de dahil fazla bilinçli olduğumuzdan internet araçları vs tek yaptığımız fazla düşünerek kendimizi yıpratmak bence her şey güzel müzik aç ve eğlenmeye bakın 🙂
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:11
Bence gayet olumlu bi davranış müzik duyunca kendini ritme bırakıyor eğleniyor daha ne olsun. Aynı şeyler kızımda da var müzik çalınca kendini sağa sola sallıyor gülüyor bana bakıyor eğleniyor henüz 10 aylık bence güzel gelişim basamakları. Günümüz anneliği olarak ben de dahil fazla bilinçli olduğumuzdan internet araçları vs tek yaptığımız fazla düşünerek kendimizi yıpratmak bence her şey güzel müzik aç ve eğlenmeye bakın 🙂
H
Hatice K.
4 Şubat 2026 13:11
Aa Kayseri’den birini görüyorum ilk defa 😁 neresindensiniz
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 13:12
Öyle mi Kocasinan yakut