Sağ Memeyi Reddetme

78 görüntüleme
A

Aslı D. ..

30 Mart 2026 21:27
5 aylık kizim iki gündür sağ memeyi emmek istemiyor verdiğim zaman iki üç kere cekip hemen atıyor kalkmaya calisiyor agliyor tekrar veriyorum yine aynilarini yapiyor . Sadece sol mememi emmek istiyor. Neden olabilir çözüm önerileri var mi ?
F

Fatma b.

30 Mart 2026 21:36
Emin olamam ama o memede onu rahatsız edebilecek bazı şeyler olabilir

Hızlı süt akışı

Çok yavaş akış

Sütün başta zor gelmesi getirmek için emek sarf etmesi

Vs..

Gibi sebepler olabilir

Benim bebeğim çok hızlı akış olduğu için bir kaç kez deneyip sonra ağlar almazdı

Tabi bu herkeste aynı olmayabilir
A

Aslı D. ..

30 Mart 2026 21:41
Bir çözüm bulabilmiş miydiniz peki
A

Ayşe Ş. ..

30 Mart 2026 21:52
Siz sol emzirirken yine sağıda verin özellikle uyurken fark etmez. Bizde o dönemde bir ay kadar nerde ise özellikle sağı almadı. Fazla tazyikli idi sağ sola göre. Bir nedeni olabilir olmayada bilir.
A

Aslı D. ..

30 Mart 2026 22:00
Teşekkür ederim inşallah düzelir
A

Arzu.G

Premium Üye
30 Mart 2026 22:02
Bizimki öyleydi hep sağı tercih ediyordu. Benim sorunum hızlı akış falan değil de sağ kolayima geldi sanırım ilk günler o yüzden sol memenin ucu fazla çıkmadı bu da solu emmek istememesine sebep oldu .ikisini eşit vermeye çalışın farklı pozisyonlar tutuslar deneyin .aktif emmeyince süt azalıyor kalıcı boyut farkları da olusabiliyormus
A

Aslı D. ..

30 Mart 2026 22:06
Benim de tam tersi sol kolayima geldi onu vermek istedim hep ama sorum yoktu simdiye kadar sirayla veriyordum iki gündür istemiyor sağ memeyi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir