Sağ Kulak Önünde Çeneye Uzanan Şişlik

177 görüntüleme
Z

Zeynep Ş.

Premium Üye
30 Haziran 2026 21:42
Oğlum 9ay 22 günlük Geçen hafta 3 gün süren 38.5 civarlarımda ateş yaşadık. Ardından ateş kesildi 2-3 gün ciltte kızarıklık oldu o da geçti. Dün bir anda sağ kulak önünde kabakulak tarzı bir şişlik oldu hemen doktora gittik. Ultrason ve kan vs tetkikler istendi. Ultrasonda sağ parotit çıktı. Kanlarda CRP normal çıktı. Doktor viral olduğunu ilaç kullanmadan geçiceğini söyledi. Ama şişlik sert ve sıcak o yüzden çok tedirginim. Bunu yaşayan var mı
A

Aslıhan G.

30 Haziran 2026 21:58
Aynı durumu arkadaşımın bebeği yaşadı aynı kabakulak gibiydi hepimiz de ondan şüphelendik tahliller sonucu viral enfeksiyon dedi doktor evet hiçbir ilaç kullanmadı sonra diğer tarafta aynı şişlik oldu ve 1 hafta içinde kendiliğinden geçti panik yapmayın doktorunuza güvenin tahliller temiz ise problem yoktur
Z

Zeynep Ş.

Premium Üye
30 Haziran 2026 22:01
Çok teşekkürler benim doktorumda bu şişliğin birkaç gün sonra diğer tarafta da olabileceğini söyledi ama yine de panik oldum ben de idrarda da azalma var yemek yemek istemiyo sadece emiyo ve su içiyo o yüzden emin olmak istedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir