Sağ Böbrek Büyük Denmişti
61 görüntüleme

Şeyma Ç.
24 Haziran 2025 11:54
Sayın hocam ve sevgili annler. Gebelikte yaptırdığım detaylı ultrasonda sağ böbrek bi tık büyük erkek olsaydı bebek normal derdim ama kız bebek için biraz sınırda dedi perinatolog daha sonra takibinde olduğum kadın doğum doktorum da her kontrolde baktı ve boyutu normal dedi. Doğumu başka şehirde yaptım o doktor da detaylı ultrason raporlarına baktıktan sonra kendisi de ölçtü ve evet büyük dedi. Sağlıklı bi şekilde doğum yaptım ama bu böbrek meselesi aklımı kurcalıyor ne yapmalıyım hangi bölüme gitmeliyim
S
Seda S.
24 Haziran 2025 12:05
Böbrekle üroloji ilgileniyor
A
Ayşenur G. ..
24 Haziran 2025 12:49
Kalça ultrasonu ile birlikte karın ultrasonu da isteniyor. Benim bebeğimin karın ultrasonunda böbrekte büyüme olduğu ortaya çıktı. 1 ay sonra tekrar ultrasona girdik büyüme devam ediyordu. Nefrolojiye ulaşıldı çocuk 6 aylık olana kadar çocuk doktoru ilgilenebilir 6. Ayda yeniden ultrason dendi. Yarın ultrasona giricez. Eğer büyüme devam ediyorsa nefroloji bakacak. Ama nefrolojiye direk randevu alamıyoruz çocuk doktorunun sistemi açması lazım.
G
Güler T. ..
24 Haziran 2025 16:00
Geçmiş olsun. Çocuk nefroloji veya çocuk üroloji bölümüne gitmelisiniz. Çocuk nefroloji gitmek için çocuk doktorunun yeşil alan açması gerekiyor.