Sadece Yoğurtla Yeme Sorunu

85 görüntüleme
H

Havva Y. ..

4 Şubat 2026 18:15
Bebeğim 8:30 aylık akşam öğünlerinde taneli yemekleri taneli dediğim hafif sulu zaten yoğurt olmadan yutamıyor çorba da olsa akşam öğünü bir yoğurt bir çorba veriyorum o şekilde yiyor direkt sadece yemeği verirsem yemiyor dişi de yok
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Şubat 2026 18:58
İlk başta püre olarak başladıysanız bundan kaynaklı olabilir cignemeyi öğrenmesi gerekiyor yoğurtla karıştırıp alistirin sonra tanescikli olarak devam edebilirsiniz ya da meyveleri eline verip de devam edebilirsiniz dişini kasirken yer
Betül E.

Betül E.

4 Şubat 2026 19:54
Havva hanım ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama çözemedim bende. Her şeyi yoğurtla yemek istiyor her öğünü ve. Püre bile olsa yoğursuz verince öğürüyor😔
S

Sevgi S.

4 Şubat 2026 20:24
6 aylıkken başladık ek gıdaya 10 aylığız hala yoğurtla yiyoruz pütürlü ve parmak besin yiyor ama yoğurdu çok sevdiği için her şeyi onla veriyorum yoksa çok az yiyor
H

Havva Y. ..

4 Şubat 2026 20:27
Pankek falan yiyor eline parmak besin versem koparıyor çiğniyor ama işte akşam öğünü yani çorba az tahıllı yemek olunca yoğurtsuz yemiyor püre de değil çoğunlukla pütürlü başladık mesela yemek istemediği yemeğin ucuna acılık yoğurt sürsem ağszımı açıyor hemen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir