Sadece Sırt ve Omuza Dogru

73 görüntüleme
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

17 Şubat 2026 00:31
Sadece sırt ve omuza doğru küçük küçük kırmızı isilikler cikarmis bebeğim 10 aylık son 2 gündür ne yiyip içiyorsa kusuyor aleejimi oldu bir şeye anlamadım isilik var mıydı yenimi farkettim bilemedim elimi sırtına sürünce anladım gözle çok hissedememistim yasayn varmi gecermi
A

Ayşenur K.

17 Şubat 2026 02:20
Benim bebeğim 14 aylık alerjik bir bebek kusması aşırı derece var ise beklemeden götürün derim ama sadece vücudunda benekler var ise yediği gıdalara dikkat etin ve hametan sürün benim doktorum pişik kremi de dahil hametan dışında hiçbir kremi kullandırmıyor cilt hassasiyeti olan bebeklere önermiyorlarmış ve şükür hemen geçiyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 03:28
Bir hekim muayenesi şart küçük kırmızı lekeler bazen isilik gibi görünüyor kızamık bile çıkabiliyor altından görmeden şunu yapın demek çok yanlış olur hekim görüşü alın
Fatma N. İ. .

Fatma N. İ. ..

17 Şubat 2026 10:57

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Bir hekim muayenesi şart küçük kırmızı lekeler bazen isilik gibi görünüyor kızamık bile çıkabiliyor altından görmeden şunu yapın demek çok yanlış olur hekim görüşü alın

Teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir