Sadece Memede Uyuyor

117 görüntüleme
C

Cansu İ. B.

19 Temmuz 2025 19:10
33 günlük bebeğim sadece memede uyuyor. Gazını çıkarırken uyanıyor çoğu zaman ve tekrar memeyi istiyor. Bir döngüye girdik. Emzik de almıyor.
Z

Zeliha A. ..

19 Temmuz 2025 19:12
Çok küçük olduğu için çok normal
F

Figen A.

19 Temmuz 2025 19:15
aynı sorunu ben de yaşamış burdaki arkadaşlara da sormuştum bebeklerin güven duygusunu memeden aldıkları için normal olduğunu söylemişlerdi bazen de gazını çıkarmadan yatırmanız problem değil demişlerdi
Merve K. .

Merve K. ..

19 Temmuz 2025 19:16
Biraz daha büyüyünce memede uyumayı bırakıyorlar benimkisi 40 ı çıkınca bırakmıştı
C

Cansu İ. B.

19 Temmuz 2025 19:19
Gazını çıkarmayınca uyanıyor genelde sancıyla, umarım geçer… şuan hastayım ve çok zorlanıyorum. Yatarak emziriyorum çoğu zaman memede saatlerce öyle uyuyoruz. Üzerine dönmemek için asla dalamıyorum da
Merve K. .

Merve K. ..

19 Temmuz 2025 19:22
Biz o gazdan ne çektik 🤦🏼‍♀️ benimki şu an 2.5 aylık oldu yeni yeni rahatlamaya başladı. Memede uyuduğu için üstten gazını çıkaramıyor haliyle midedeki gazda bağırsaklara iniyor durum içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

19 Temmuz 2025 21:34
Bu aylarda bu şekilde uyuması normaldir bebeğiniz dünyaya adaptasyon sağlamak için sizin desteğinize ihtiyaç duyar ilk 3ay için bebeklerin destekle uyuması bir sıkıntı oluşturmaz 3.aydan sonra desteklerinizi azaltarak bağımsız uykuya geçmesine yardımcı olabilirsiniz bunun için destek almak isterseniz Samsunçocukgelişimiveuyku sayfama beklerim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir