Sadece Kendi Yemek Yiyor

49 görüntüleme
H

Hülya N. İ.

11 Ocak 2026 17:37
Kizim 10 aylik benden elimden kasiktan asla yemiyor agzini acmiyor kasigi kendi tutmak istiyor yudumlari da onunr koyarsam eliyle yiyor dolasiyla bazen hic yemek yemiyor kendi yemesi meragi iyi ama çorba gibi sıvı şeyler hic yiyemiyor böylece var mi yasayan deneyim edip çözüm bulan danışmak istedim şimdiden teşekkürler
O

Ozlem

11 Ocak 2026 18:04
Aynı şeyleri bende yaşıyorum 9 aylık olacağız. Kendi yiyebildiği kadar yemeye çalısıyor miktarsal olarak az oluyor ama kaşıklada kabul etmiyor. Ne zaman düzelir bilmiyorum. Çorbayı ben küçük bir kaseye koyup kaşıksız içirmeye çalısıyorum öyle içmeye çalışıyor. Kızınız kendisi yediğinde nasıl yiyor. Yada ne zaman başladı kendisi yemeye eski göre yemesi düzeldimi. Benim bebeğimde yeni yeni kendi yiyorda merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden 🫶🏻
H

Hülya N. İ.

11 Ocak 2026 18:06
Yanit icin teşekkürler tek olmamak güzel. 7 aylikken felan basladi o zamanlar hic agzina goturup yemiyordu yani hiç basaramiyorduk belki bir iki lokma şimdi catal batirmaya calisiyor batirabilmesini saglayip yiyor yani ne olduguna bagli yemegin ama kati seylero daha çok yiyor yeni yeni. Ama sivi corba gibi seylero kaşığı duzeltmeme bile izin vermedigi icin basaramiyoruz. Sizin adiniza corba icin sevindim.
O

Ozlem

11 Ocak 2026 18:18
Anladımm. Allah yardımcımız olsun. Yıkanabilir gıda poşeti var denediniz mi bilmiyorum. Onun içinede koyup verebilirsiniz bazen öyle yedirmeye çalışıyorum bakmak istersiniz belki.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir