Sadece İki Çeşit Çorba İçiyor

89 görüntüleme
N

Nezaket O.

23 Haziran 2025 21:29
Bebeğim 15 aylık 9 kilo sadece tarhana ve yayla çorbası yiyor birde pilav yiyor yeni tatları kaşıkta gördüğünde aç olsa bile ağzını açmıyor bunu nasıl aşıcaz blw yöntemini de demiyorum ama asla oynamaktan başka birşey yapmıyor et balık tavuk ya da sebze tüketimi yok bu yüzden değerlerinde ya da gelişiminde bi sıkıntı olur mu ? Eczacımız yaz ayında balık yağı vermemizi uygun görmedi bebek tiksinir dedi doğru mudur ?
F

Fatma S. ..

24 Haziran 2025 06:58
Kızım 3.5 yaşında sebze ve bakliyat yemez. Yayla çorbasını çok sever o yüzden bakliyatları onu içine koyup yapıyorum. Birde bulgur pilavını çok sever bütün sebzeleri küçük küçük doğrayıp pilava koyuyorum türlü gibi yiyoruz 😂 balık yağı içinde kışın daha çok balık yediğimiz için ben yazın kullanıyorum.
N

Nezaket O.

24 Haziran 2025 07:28
benim kızım tel şehriye ile yiyor yaylayı ama arpa şehriye ile yapayım asla yemez birde ağzında ekmek varken yayla çorbası vereyim mesela ağzındakini tükürür çok bilinçli her şeyi ayırt ediyor
F

Fatma S. ..

24 Haziran 2025 08:12
Bizimde öyleydi yavaş yavaş bu şekilde alışır belki diye düşünüyorum. Bakliyatlardan ekmek kek falan yapıyorlar öyle deneyin birde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir