Sadece Gece Emziriyorum, Sütüm Kesilir mi?

213 görüntüleme
F

F.E.T

17 Ağustos 2026 19:55
Merhabalar. Kızım 8 aylık, sadece geceleri emiyor ben de sabah sağım yapmayı bıraktım. Sütüm kesilir mi ?
M

MT

17 Ağustos 2026 19:58
Gittikçe azalır
F

F.E.T

17 Ağustos 2026 19:59
Meliha Taşdemir
Gittikçe azalır
Tamamen kesilmez yani?
M

MT

17 Ağustos 2026 20:01
F.E.T
Tamamen kesilmez yani?
Yok emme olayı tamamen bitmeden kesilmez ama 8 aylık bebiş için ana besin hala anne sütü bu ona yeterli gelir mi siz bebeğinizin gelişimine göre gözlemleyin😇
F

F.E.T

17 Ağustos 2026 20:03
Meliha Taşdemir
Yok emme olayı tamamen bitmeden kesilmez ama 8 aylık bebiş için ana besin hala anne sütü bu ona yeterli gelir mi siz bebeğinizin gelişimine göre gözlemleyin😇
Çok yoruldum sağım yapmaktan. Üstelik yeterli sütüm de hiçbir zaman olmadı. Erken doğum yoğunbakım vs derken kızım emmedi çünkü. 7 ay düzenli sağdım hem sütle hem mamayla besledim ama pes ettim artık.
M

MT

17 Ağustos 2026 20:04
F.E.T
Çok yoruldum sağım yapmaktan. Üstelik yeterli sütüm de hiçbir zaman olmadı. Erken doğum yoğunbakım vs derken kızım emmedi çünkü. 7 ay düzenli sağdım hem sütle hem mamayla besledim ama pes ettim artık.
Haklısınız annelik zaten çok yorucu dediğim gibi bebeğinizin gelişimi keyfi iyiyse sizde kendinizi yormayın sağlıkla büyüsün🤗
F

F.E.T

17 Ağustos 2026 20:06
Meliha Taşdemir
Haklısınız annelik zaten çok yorucu dediğim gibi bebeğinizin gelişimi keyfi iyiyse sizde kendinizi yormayın sağlıkla büyüsün🤗
Çok teşekkür ederim, amin 﫶
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir