Sadece Baş Bölgesinde Olan Ateş

73 görüntüleme
Y

Yağmur K. ..

1 Temmuz 2025 20:40
12 aylık bebeğimin 3 gündür 38, 5 üzerinde ateşi oluyor başka hiçbir belirti yok ama ateş sadece baş bölgesinde vücut ısısı normal. Ateşe bağlı huzursuzluk ve halsizliği de oluyor. Ateşin sadece baş bölgesinde olmasının bir anlamı var mıdır?
T

Tuğba N.

1 Temmuz 2025 21:09
Sadece baş bölgesinde diye bende dişten kaynaklı diye düşündüm ama sağlık ocağına gittiğimde geniz akıntısı olduğu söyledi antibiyotik tedavisine başladık hafif öksürük de vardı tabi ara ara öksürüyordu sizde bi doktora danışın mutlaka ateş şakaya gelmez
Y

Yağmur K. ..

1 Temmuz 2025 22:05
Yok diş bu kadar ateş yapmaz diyor doktorlar ben de diş olduğunu düşünmüyorum. Geniz akıntısı öksürük falan da yok işte.. Üç günü doldurmasını bekledim yarın götüreceğim mutlaka.
T

Tuğba N.

1 Temmuz 2025 22:08
idrarda keskin koku var mı
T

Tuğba N.

1 Temmuz 2025 22:09
İdrar yolu enfeksiyonuda yüksek ateşe sebep oluyor
M

Mehtap A. ..

2 Temmuz 2025 07:43
14 haftalık erkek bebeğim de bugün aynı şekilde ateşledi. Vücut ısısı normalden kulaktan yaptığımız ölçüde ateş 38 39 çıkıyor.

Ateş düşürücü verdik, ateşin dirençli olması halinde doktorumuz muayeneye götürmemizi istedi. Dirençli olması halinde dişten kaynaklanmayabilir dedi.

Takip ediyoruz biz de şuan.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir