Sadece Ateş
74 görüntüleme
R
Rabia Ö. ..
6 Ocak 2026 17:27
Bebeğim 17 aylık 30 aralıkta ateşlendi ateş 2 ve 3 ocakta ateşlenmedi 4 ocakta ateş yeniden yükselmeye başladı ve işaret parmağında dolama denilen enfeksiyon oluştu üst sağ azı diş çıkarma sürecinde bu parmağı sürekli çiğnemişti ağız içi yaralar diş eti kanaması mevcut 3 gündür sadece anne sütü alıyor ek gıda alamıyor. bir doktor yorumu birşeyler olmuş bebeğinize ama anlamadım demek oldu.
Bebeğim daha öncesinde de eylül ayında 2 havale geçirdi sonrasında ortalama 20 günde bir ateşlenme yaşadık eylül ayından şuana kadar 7 kez ateş yaşadık son 2 tanesi 20 gün arayla enfeksiyon oluşturdu crp yükseldi antibiyotik kullandık bir ay içerisinde bu 2. Antibiyotik olacak. Bana yön gösterip ne bileyim başka bir bölüm neyin incelenmesi gerekir önerisi olan var mı
Bebeğim daha öncesinde de eylül ayında 2 havale geçirdi sonrasında ortalama 20 günde bir ateşlenme yaşadık eylül ayından şuana kadar 7 kez ateş yaşadık son 2 tanesi 20 gün arayla enfeksiyon oluşturdu crp yükseldi antibiyotik kullandık bir ay içerisinde bu 2. Antibiyotik olacak. Bana yön gösterip ne bileyim başka bir bölüm neyin incelenmesi gerekir önerisi olan var mı

merve
6 Ocak 2026 17:44
Hangi bölüme gittiniz cocuk polikliniği mi
R
Rabia Ö. ..
6 Ocak 2026 18:23
Evet çocuk hastalıkları bölümüne gidiyoruz

merve
7 Ocak 2026 03:55
Havale geçirmiş cocuk nöroloji de görse iyi olur
R
Rabia Ö. ..