Saçta Konak
509 görüntüleme
B
Beyzanur T.
10 Temmuz 2026 09:20
Merhabalar kızım 9 aylık olacak beş gün sonra kafasının üst kısmında sarı alt tonlu konaklar var bir şey yapmadım kendi kendine geçer diye fakat geçmedi bir zararı var mı bebeğime ya da ne yapmalıyım ?
M
Merve A.
Premium Üye
10 Temmuz 2026 09:22
En iyisi zeytinyağıyla yağlayıp bekleyip, konak tarağıyla taramak. Bebeğimde 1 aylıkken çok inatçı bir konak çıktı. 1 ayda anca temizledim (kaş, kulak ve alın da dahil). Şimdi 6 aylık şarj sarı gördüm yine zeytinyağıyla tarayacağım .
B
Beyzanur T.
10 Temmuz 2026 09:23
En iyisi zeytinyağıyla yağlayıp bekleyip, konak tarağıyla taramak. Bebeğimde 1 aylıkken çok inatçı bir konak çıktı. 1 ayda anca temizledim (kaş, kulak ve alın da dahil). Şimdi 6 aylık şarj sarı gördüm yine zeytinyağıyla tarayacağım .

Tay
10 Temmuz 2026 10:20
Bende zeytinyag yaptımdı ama yıkanırken sevmedim ben akşamdan bebek vazalini sürüyorum sonra yıkamadan birazcık tarıyorum sonra banyo tekrar tarıyorum kalmıyor

Göktenur B.
10 Temmuz 2026 10:22
Maalesef konak asla kendi başına geçen bişey değil konak şampuanı veya zeytinyağı kullanmak lazım zaten temizledikten sonra tekrar oluşmuyor en azından benim çocuklarım da tekrar oluşmadı ama asla kendi başına geçmiyor
M
Merve K.
14 Temmuz 2026 21:00
Kızımda vardı duştan sonra bebeyağı sürerdik yumuşardı sık dişli rarakla hafiften kazırdım daha olmadı
Yükleniyor...