Saçlarını Çekiyor :(

184 görüntüleme
D

Duygu ..

11 Mayıs 2026 22:47
Bebeğim 3. Ayını yeni bitirdi eskiden yapmazdı son haftalarda uyurken elleri açıksa saçlarıyla oynuyor ve çekiyorda avcunda minik minik saçlar buluyorum hep. Bide ellerini ağzına sokmaya başladı saç kalıcakta ağzına giricek diye çok korkuyorum. Geceleri kundak yapıyorum gündüzleri ellerini açıkta bırakıyorum keşfetsin diye ama uykuya daldığı anda başlıyor kıvranır gibi yapıp kafasıyla oynamaya nerden çıktı bu huy sizde de var mı yaşayan var mı bu durumu hiç :(
Z

Zeynep N. İ.

11 Mayıs 2026 23:25
Benim kızım da tam 3 ay 15 günlük, 2 haftadır saç çekme problemi bizde de var, sebebini bende bulamıyorum, zaten muayene eden doğru düzgün doktor da yok etrafta, annelik dünyanın en zor mesleğiymiş.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
11 Mayıs 2026 23:40
Zeynep Nur İyi̇çi̇ftçi̇
Benim kızım da tam 3 ay 15 günlük, 2 haftadır saç çekme problemi bizde de var, sebebini bende bulamıyorum, zaten muayene eden doğru düzgün doktor da yok etrafta, annelik dünyanın en zor mesleğiymiş.
Zeynep Hanım, Duygu hanım. Bu çok normal ve doğal bir durum. Eğer bebek uykusu geldi ise esner yoruldu ise gözlerini ovuşturur. Gittiniz uyumaya ama bebeğinizin uykuya dalması için sakinleşmeye ihtiyacı var. Kulağını çeker, saçını çeker, parmağı ile bir yeri sürekli kaşıyor gibi yapar mesela memenizin ucunu. Kendini sakinleştirmek için yapıyor normal bir durum. 11 aylık yaşına girecek yakında ama hala yapıyor bazen hatta uykuya dalması gecikir ise ben saçı ile oynuyor ufak ufak çekiştiriyorum onun yerine
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir