Saç Kesimi

103 görüntüleme
T

Tuğçe Ö. ..

22 Haziran 2025 07:28
Hocam bebeğim 85 günlük saçlarını kesebilir miyiz bir sakılcası var mı
M

Merve Ü. ..

22 Haziran 2025 08:03
bebekler bir haftalıkken bile saçını kestiriyorlar hatta kazıdıklarını görmüştüm. yeğeniminde bir aylıkken saçını kestirmişlerdi bi sıkıntı olmuyor.
T

Tuğçe Ö. ..

22 Haziran 2025 08:05
Normalde kesmek istemiyorum ama hepsi farklı boyutlarda saçının bazısı döküldü döküldüğünü yerine çıkanlar var ya bu çok şekilsiz durduğu için emin olamadım zarar da vermek istemediğim için doktor beye danışmayı istedim
M

Merve Ü. ..

22 Haziran 2025 08:12
size kalmış bişey Tuğçe hanım , bi zararı olduğunu görmedim. ama onlar her haliyle güzeller 😍
K

Keziban Ö. ..

22 Haziran 2025 14:47
Bizde 3 aylıkken kestik tamamen kazıtmadik ama havaların ısınmasi nedeniyle çok terliyodu ense kısmı 12 numarayla geçtik herhangi bir sorun olmadı
T

Tuğçe Ö. ..

22 Haziran 2025 14:48
Çok teşekkür ederim
M

Mine A.

22 Haziran 2025 14:53
Oğlum 89 günlük dediğiniz gibi yer yer dökülmeler var ama yine de kesmek istemiyorum ben doğal akışına bırakmak istiyorum
B

Beyza T.

24 Haziran 2025 16:37
7 günlükken saçlarını kestirmek sünnet diye biliyorum biz oğlumunkini 7 günlükken kestik kazıtmadık şuan dediğiniz gibi biçimsiz kimisi uzun kimisi kısa ama artık kesmek istemiyorum uzadıkça bu kadar belli olmayacaktır diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir