Saç Dökülmesi Lütfen Bilgi

107 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

12 Ağustos 2025 17:03
Sezeryan doğum yapalı 3 ay oldu fakat saçlarım dökülmeye başladı avuç avuç tarakta yumak yumak bu şekilde olan anneler varmı varsa nasıl geçti geçer mi lütfen bilgi
S

Sena K. E.

12 Ağustos 2025 17:09
Maalesef dökülmesini durdurmanın bir yöntemi yok .. doğum yapan tüm anneler 2. Aydan sonra bu şekilde dökülme yaşıyor. Bir doktor hamileyken dökülmeyen saçların doğumdan sonra döküldüğünü söylemişti 5 Aylık olduk hala avuç avuç dökülüyor ..
İ

İlayda N. ..

12 Ağustos 2025 17:09
🥹
E

Esma U.

12 Ağustos 2025 17:12
Benimde dökülüyor ya ama bir şampuan önerdiler instagramda takip ettiğim bir sayfa onu deneyeceğim sanırım. Memnun kalan çok kişi var
E

Esma U.

12 Ağustos 2025 17:13
https://ty.gl/qshv6bck3zxqz
Flaş indirime girmiş 3 al 2 öde var hatta balın isterseniz
G

Gülsüm A. ..

12 Ağustos 2025 17:46
Bnimde. 4 aylık oldu aşırı dökülüyor saçlarım oneriai olan varmiiii
Fadile B.

Fadile B.

12 Ağustos 2025 17:55
Demir eksikliği dökülmeyi çok tetikliyormuş kan tahlillerinizi yaptırıp varsa eksik bir vitamininiz onu giderilmesi lazım
S

Sena K. E.

12 Ağustos 2025 18:43
Kan tahlilide yaptırdım hiç bi anormallik çıkmadı
Y

Yasmina Y. Ö.

12 Ağustos 2025 18:49
Benimde 4. Ayda başladı 6. Aya kada çok döküldü elimi saçıma her attığımda avuç avuç saç geliyordu elime. 6. Ayda baya normale döndü. Doktorumun söylediğine göre hamileyken kullandığım vitaminleri bıraktığım için olmuş dökülme. Demir, multivitamin ve d vitaminini hiç bırakmamak gerekiyormuş ama insan bebekle uğraşırken kendisi de dahil herşeyi unutuyor. Bıraktıysanız vitaminlerinize tekrar başlayın
A

Asli B.

12 Ağustos 2025 18:57
Bebeğim 8 aylık oldu saç dökülmem daha yeni yeni azalmaya başladı. Hormonlarla alakalı olağan bir süreçmiş araştırdığım kadarıyla.
E

Emine E. T. ..

12 Ağustos 2025 19:26
Offf benim ki de fena fena dökülüyor. Vitaminlerimi de düzenli kullanıyorum ama onunla alakası yok. Ne yaparsak yapalım dökülecek diyor doktor maalesef.
Ayşegül A.

Ayşegül A.

12 Ağustos 2025 19:56
Benim de çok dökülüyor ya son 1 aydır başladı.3 aylık olucak oğlum.ben talesimi taşıyıcısıyım bi de.kel kalcam diye korkmuyo değilim😄 kestirdim saçımı mecburen.havalar da sıcak her yerde saç çocuğun eline gelip duruyor korkuyorum.Multi vitamin neler kullanıyorsunuz önerir misiniz?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

12 Ağustos 2025 19:58
Doğum sonrası saç dökülmesi olağan. Saç tipinize göre bakım ürünleri var satın alarak daha canlı hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Saç maskeleri işe yarıyor ama dökülmeye devam edecek. Yerine yenisi çıkıyor merak etmeyin ♥️♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir