Saç Dökülmesi

517 görüntüleme
Merve M.

Merve M.

22 Ağustos 2026 09:20
Saclarim cok dokuluyor emzirme ile mi ilgili. Neden olabilir, ayni dertten muzdarip olanlar nasil cozum buldu, onerilerinize ihtiyacim var hanimlar
Kader T.

Kader T.

22 Ağustos 2026 09:22
5. Aydan selamlar hâlâ avuç avuç dökülüyor çözüm bulamadım
İ

İrem ..

Premium Üye
22 Ağustos 2026 10:38
Emzirmekle alakalı ortalama doğumdan 4 5 ay sonra dökülüyor benim de avuç avuç dökülüyordu kel kalacağımı sanmıştım ama sonra azaldı kendi kendine durdu . Dökülme önleyici şampuanlarda pek fayda etmiyor açıkçası o dönem . Kan değerlerinize de baktırın ama değerler iyi olsa da dökülüyor . Ama merak etmeyin geçiyor ☺️
Hatice C. .

Hatice C. ..

22 Ağustos 2026 11:21
Doğum sonrası verilen demir ilaçlarını bırakınca benimde öyle olmuştu devam edince hem halsizlik başdönmesi geçti hemde saç dökülmesi hatta yeniden çıkıp uzadı dökülüp açılan yerler
E

Ebru K.

22 Ağustos 2026 12:06
Benimde 3. Aydan sonra dökülmeye başladı çok fena meğer demirim azmış kan değerlerinize bir baktırın derim
Merve M.

Merve M.

22 Ağustos 2026 15:21
Hatice Celik
Doğum sonrası verilen demir ilaçlarını bırakınca benimde öyle olmuştu devam edince hem halsizlik başdönmesi geçti hemde saç dökülmesi hatta yeniden çıkıp uzadı dökülüp açılan yerler
Deneyecegim. Hangi demir ilacini kulaniuorsunuz
Hatice C. .

Hatice C. ..

22 Ağustos 2026 15:29
Merve Mandal
Deneyecegim. Hangi demir ilacini kulaniuorsunuz
Hayır sakın tavsiye üzerine ilaç almayın kadın doğum doktorunun yazdığı ilaca devam ettim ben sizede verilmiştir verilmediğsede kan tahlili yaptırıp önerilen ilacı alır kullanırsınız
İ

İrem K.

22 Ağustos 2026 15:39
Merhaba, hamilelik sürecinde hormonların etkisiyle normalde dökülmesi gereken saçlar dökülemiyor bu yüzden hamilelikte saçlar gürleşiyor hatta. Doğumdan sonra 9 ay boyunca dökülmeyen o ölü saçlar hormonların değişmesiyle birlikte dökülmeye başlıyor. O yüzden çok fazla dökülme oluyor. O ölü saçlar döküldüğünde yerine yenisi çıkacak ve saçlarınız hamilelik öncesindeki döngüsüne geri dönecek ama bu neredeyse 1 yılı buluyormuş. Doktorlar bu şekilde açıklıyor bu saç dökülmesini. Kısacası durdurmak için kremlere vs para vermeyin boşuna :)
Merve M.

Merve M.

22 Ağustos 2026 15:42
Hatice Celik
Hayır sakın tavsiye üzerine ilaç almayın kadın doğum doktorunun yazdığı ilaca devam ettim ben sizede verilmiştir verilmediğsede kan tahlili yaptırıp önerilen ilacı alır kullanırsınız
Yok almak icin sormadim. Saglik ocagi veriyordu o ilac mi diye merak ettim elimde var
Hatice C. .

Hatice C. ..

22 Ağustos 2026 17:28
Merve Mandal
Yok almak icin sormadim. Saglik ocagi veriyordu o ilac mi diye merak ettim elimde var
Geçmiş olsun
H

Hande Ç. ..

Premium Üye
31 Ağustos 2026 09:50
Ducray anaphase şampuan ve serumunu kullandım, dökülmeyi durdurdu ve bebek saçları çıkarttı. 3-6 ay arasında dökülme aşırıydı, bilsem öncesinden başlardım.
Merve M.

Merve M.

3 Eylül 2026 22:47
Hande Çakır
Ducray anaphase şampuan ve serumunu kullandım, dökülmeyi durdurdu ve bebek saçları çıkarttı. 3-6 ay arasında dökülme aşırıydı, bilsem öncesinden başlardım.
Deneyecegim. Tesekkur ederiim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir