Saç Dökülmesi

212 görüntüleme
E

Ebru ..

15 Mayıs 2026 17:42
4. Ay itibariyle aşırı şekilde saçım dökülüyor ama emziriyorum uygun önerebileceğiniz şampuan serum vs. Var mı
E

Eda T.

15 Mayıs 2026 17:49
Sanırım ne yaparsak yapalım dökülecekmiş. Kendi haline bırakın 🥺 benimde avuç avuç dökülüyor yastığımdan bir avuç çıkıyor ama yapacak bir şey yok
E

Ebru ..

15 Mayıs 2026 17:56
Eda T
Sanırım ne yaparsak yapalım dökülecekmiş. Kendi haline bırakın 🥺 benimde avuç avuç dökülüyor yastığımdan bir avuç çıkıyor ama yapacak bir şey yok
Bir şeyler kullanıp en azından yavaşlatabilir miyim diye düşündüm
E

Eda T.

15 Mayıs 2026 17:58
Hamilelikte dökülmeyen saçlarımız dökülüyormuş. Cidden çok sinir bozucu her yer saç . Saç temizlemekten gına geldi. 6-12. Aya kadar devam edebiliyormuş. Kalben- Saçlar şarkısı 4. Ay annelerine gelsin 😅
T

Tuğba B. ..

15 Mayıs 2026 17:59
Kan değerlerinize baktırın eksikleri tamamlayın merak etmeyin tekrar çıkıyor geri
E

Ebru ..

15 Mayıs 2026 18:50
Ürün önerisi yok mu kızlar ya 🥲
H

Hümeyra T.

15 Mayıs 2026 19:23
Geçen bir doktordan dinledim; saçlar gebelik sırasında bir hormondan dolayı neredeyse hiç dökülmüyor, fakat [4.aya](4.aya) doğru hormonlar değişince daha önce dökülmesi gereken ama aylarca dökülmeyen saçlar dökülüyormuş. Benim de [4.ayda](4.ayda) çok fazla saç dökülmem oldu fakat zamanla normal seyrine döndü.(bebeğim 10 aylık) bu nedenle ekstrem bir durum yoksa tedirgin olmayın derim naçizane. Doktor durumun zamana bırakılmasını ve düzeleceğini; vitamin veya şampuan değiştirmeye falan gerek olmadığını belirtmişti.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

15 Mayıs 2026 19:48
10 ay 23 günlük oldu kızım hala dökülüyor
M

Merve H.

15 Mayıs 2026 19:49
O saçlar mecbur dökülecek ve dokulenler gebelik öncesi saç düzeniniz nasılsa o oranda yeniden çıkacak doğal kahkullerim var o kadar diyorum沈
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir