Saç Dökülmesi

476 görüntüleme
K

K.Y

14 Mayıs 2026 10:24
Saçım dehşet dökülüyor etrafta saç görmekten nefret eder oldum artık ya

Var mı yapılacak bir şey
E

Ebru

14 Mayıs 2026 10:55
Benim kızım 5.5 aylık 3 aylıktan beri öbek öbek dökülüyor evin her yeri saç. Kestirdim, vitaminler kullandım dökülme karşıtı şampuanlar aldım fayda etmedi. Geçen hafta tahlil vereyim dedim değerlerim çok iyi çıktı doktor demiri falan kestirdi. Emzirme dönemi 1 yıl beklediğimiz şeyler üzülme yerine yenileri çıkacak dedi sadece. İsterseniz siz de bir tahlil verin demir d vitamini çinko falan baksınlar. Ama ne olursa olsun normal bir tabloymuş.
K

K.Y

14 Mayıs 2026 10:59
Ebru
Benim kızım 5.5 aylık 3 aylıktan beri öbek öbek dökülüyor evin her yeri saç. Kestirdim, vitaminler kullandım dökülme karşıtı şampuanlar aldım fayda etmedi. Geçen hafta tahlil vereyim dedim değerlerim çok iyi çıktı doktor demiri falan kestirdi. Emzirme dönemi 1 yıl beklediğimiz şeyler üzülme yerine yenileri çıkacak dedi sadece. İsterseniz siz de bir tahlil verin demir d vitamini çinko falan baksınlar. Ama ne olursa olsun normal bir tabloymuş.
Teşekkür ederim 🙏 evet herkes normal diyor ama can sıkıcı bir durum baktırayım bende değerlere
M

Melda E.

14 Mayıs 2026 11:04
Bebeğim 3 aylıkken çok yoğun saç dökülmem oldu üst kısımlarda boşluklar oluştu hatta. Kan değerlerime baktırdığımda demirim çok yüksekti vitamin kullanmayı kestim, saçlarımı kestirdim, şampuanımı değiştirdim dökülmem durdu ve boşluklardan tekrar saçlar çıkmaya başladı. Zamanla mı oldu yoksa bunlar mı fayda etti bilemiyorum tabi :)
E

Ebru ..

15 Mayıs 2026 18:52
Melda Erol
Bebeğim 3 aylıkken çok yoğun saç dökülmem oldu üst kısımlarda boşluklar oluştu hatta. Kan değerlerime baktırdığımda demirim çok yüksekti vitamin kullanmayı kestim, saçlarımı kestirdim, şampuanımı değiştirdim dökülmem durdu ve boşluklardan tekrar saçlar çıkmaya başladı. Zamanla mı oldu yoksa bunlar mı fayda etti bilemiyorum tabi :)
Hangi şampuan ve ürünleri kullandınız acaba
M

Melda E.

16 Mayıs 2026 00:30
Ebru
Hangi şampuan ve ürünleri kullandınız acaba
Hamileliğimden beri elenatal, osteocare, d vitamini kullanıyorum. Demir çok yüksek olunca saç dökülmesini tetikleyebilir diye doktor kesti demiri. Şampuan da vichy dercos (kırmızı) kullanmaya başladım.
Beste E. Y.

Beste E. Y.

Premium Üye
16 Mayıs 2026 02:11
Kızım 8,5 aylık bende de inanılmaz dökülme oldu , daha önce de sürekli denediğim ve memnun kaldığım bir karışım yaptım tavsiye ederim sağlık ocağında da ücretsiz yazıyorlar ve zaten saç dökülmesi tedavisi için de kullanılıyormuş

Bemiks evigen bepanthol ampul şeklinde alıyorsunuz, ampullerin hepsini kırıp boş bir serum şişesine koyun üzerine de 100 ml kadar saf zeytinyağı haftada 2 gün maske yapın 1 saat dursun çıkan saçlara inanamazsınız 🙏 yalnız durularken çok şampuan yapmayın
K

K.Y

16 Mayıs 2026 02:13
Beste Esma Yavuz
Kızım 8,5 aylık bende de inanılmaz dökülme oldu , daha önce de sürekli denediğim ve memnun kaldığım bir karışım yaptım tavsiye ederim sağlık ocağında da ücretsiz yazıyorlar ve zaten saç dökülmesi tedavisi için de kullanılıyormuş

Bemiks evigen bepanthol ampul şeklinde alıyorsunuz, ampullerin hepsini kırıp boş bir serum şişesine koyun üzerine de 100 ml kadar saf zeytinyağı haftada 2 gün maske yapın 1 saat dursun çıkan saçlara inanamazsınız 🙏 yalnız durularken çok şampuan yapmayın
Deneyeceğim teşekkürler 🙏
H

Hande Ç. ..

Premium Üye
16 Mayıs 2026 08:55
Ducray anaphase şampuan ve serum, serumu uygulaması kolay, azaltıyor bayağı
H

Hilal Ç.

21 Mayıs 2026 09:09
13 aylıktan bildiriyorum ne yaptıysam hala öbek öbek dökülüyor. Sadece minik saçlarım çıktı yanlardan onun dışında artı hiçbir şeyim yok. Yanlarım açıldı resmen 😕
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir