Saç Dökülmesi

78 görüntüleme
Buse Ç.

Buse Ç.

12 Nisan 2026 08:57
Merhaba.

Bebeğim 4 aylık oldu ve benim üç haftadır haddinden fazla saç dökülmem var. Ama fazla değil aşırı fazla. Durup dururken sacimdan iki avuç dolusu saç çıkıyor. Tepe ve bazı bölgelerde açılma başladı. Kimler yaşadı ne kadar sürdü ve ne iyi geldi bilgilendirirseniz sevinirim
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Nisan 2026 09:01
Bir ay sürüyor
Sibel Y.

Sibel Y.

12 Nisan 2026 09:01
Bebek demire başlayınca geriliyor emiyor değil mi
Buse Ç.

Buse Ç.

12 Nisan 2026 09:34

Sibel Yılmazer

Bir ay sürüyor

Uzunmuş 🥲
Buse Ç.

Buse Ç.

12 Nisan 2026 09:34

Sibel Yılmazer

Bebek demire başlayınca geriliyor emiyor değil mi

Geriliyor derken ne demek istediniz anlamadım ama evet demire başladı ve emiyor
K

Kübra İ. Y.

12 Nisan 2026 09:39
Benim bebeğim 5 buçuk aylık oldu hala dökülüyor saçlarım
Afranur K.

Afranur K.

12 Nisan 2026 09:45
1 aydan uzun sürer büyük ihtimalle, hormonal sebepli bir dökülme çünkü. Vücudunuz emzirdiği sürece ya da yüksek benek stresi olduğu sürece devam eder.

Azalma olması için kan değerlerinizi kontrol ettirin, kompleks b vit. , demir, kolajen gibi takviyelerle süreci yönetebilirsiniz. Ama dediğim gibi azalma olur , dökülme hormon dengesizliği boyunca devam eder.
Feyza Ö.

Feyza Ö.

12 Nisan 2026 09:51
Kişiye göre değişir ama ben de tam olarak 7. Ayda bitti
G

Gökçin N.

12 Nisan 2026 10:26
Bu tamamen normal. Hamilelik boyunca saçlarımız hormon etkisiyle dökülmüyor. Herkes demiştir saçlarım gürleşti, hızlı uzuyor vs. Bebeklerimiz doğunca hormonlarmız normale dönüyor ve aylardır dökülmemiş ama dökülmesi gereken saçlar dökülüyor. Benim de öyleydi (9ay annesi) , çok endişe etmeyin. Ama gebelik sonrası kan tahlili yaptırmadıysanız yaptırmanızda fayda var. Sevgiler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir