Saç Dökülmesi
86 görüntüleme
M
Maide B.
16 Mart 2026 23:20
Merhaba kızım 2.5 yaşında 4 5 gündür saç dökülmesi var daha önce hiç olmamıştı aşırı değil günde 5 10 tel anca vardır neden kaynaklanıyor olabilir bir süre il dışındaydık geri döndükten sonra başladı onunla alakası olabilir mi? Normal bir durum mu?
F
Feyza N. Y. D. ..
16 Mart 2026 23:42
Çok normal benim kızımın da öyleydi zamanla yeni saçlar çıkıyor sizin de dökülmeye başlayacak benim anneannem hep derdi bebek sizi tanımaya başlayınca hem onun hem sizin saçlarınız dökülmeye başlıyor falan. Tabi siz yine kan değerlerinize baktırın sizin dökülmeye başlarsa 😂😂
M
Maide B.
16 Mart 2026 23:53
Teşekkür ederim bebekken döküldü çıktı çok da güzel uzadı saçları ama 2.5 yaşında dökülmesi beni biraz endişelendirdi açıkçası umarım artmaz 2 ay önce değerlerine bakıldı hepsi normaldi mevsimsel olmasını umuyorum ☺️
F
Feyza N. Y. D. ..
16 Mart 2026 23:57
Teşekkür ederim bebekken döküldü çıktı çok da güzel uzadı saçları ama 2.5 yaşında dökülmesi beni biraz endişelendirdi açıkçası umarım artmaz 2 ay önce değerlerine bakıldı hepsi normaldi mevsimsel olmasını umuyorum ☺️
M
Maide B.
17 Mart 2026 00:01
Farkettim o yüzden tekrar yazdım 😂😂 umarım yoktur bu evham bitirecek beni bir gün 😅

Emel C.
17 Mart 2026 00:30
Hava değişikliği yapmıştır muhtemelen ve demiri düşmüşse o da yapar bende demir eksikliği var düşünce aniden saçların dökülmeye başlıyor
M
Maide B.
17 Mart 2026 03:49
Hava değişikliği yapmıştır muhtemelen ve demiri düşmüşse o da yapar bende demir eksikliği var düşünce aniden saçların dökülmeye başlıyor

Emel C.
17 Mart 2026 12:15
Geçmiş olsun inşallah basit bir şeydir bizimki de
Yükleniyor...