Sac Dökulmesi

137 görüntüleme
A

Ayşegül Y.

10 Mart 2026 09:54
Kizlar dogumdan sonra 3 ayligiz yani kel kaldim resmen saca cozum bulamiyorum dpkulen varmi cok kotu durumda sacim
A

Ayşe Ş. ..

10 Mart 2026 10:02
Merhaba geçmiş olsun. Hemen doktorunuza yaza yazın takviye başlayın. Bende de oldu. Kadın doğum doktoruma söyledim. Takviye vitamin verdi. Şimdi 10 aydayiz dökülen saçlarım hep yeniden çıktı.
Afranur K.

Afranur K.

10 Mart 2026 10:56
Hormonal bir sebep bu, demir, b vit. Ve d vit. Sizin de düzenli kullanmanız gerek evet ama maalesef dökülmeme olma ihtimali yok, bütün kadınların sıklıkla dökülür hatta bebeğinizin de dökülmeye başlayacaktır.

Sıklık 6-8. Ay arasında azalıp, 1 yaşında doğru yeniden düzenlenir ama emzirme dönemindeyseniz bu sayılar değişebilir, emzirme bitene kadar da devam edebilir.
T

Tuğba B. ..

10 Mart 2026 10:59
Dökülenler tekrar çıkıyor merak etmeyin kan değerinize baktırın eksikleri tamamlayın düzelevektir
A

Ayşegül Y.

10 Mart 2026 16:07
Insallah canim cok sagolun tesekkur [ederim.bn](ederim.bn) o zman doktora gideyim
G

Gamze M.

13 Mart 2026 12:27
Bana doktorum ek olarak biotin de kullanmamı söyledi. D vit. Biotin, imom latte ve magnezyum kullanıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir