Saç Dökülmesi
96 görüntüleme
M
Merve Ç.
2 Şubat 2026 18:45
Canım anneler oğlum 4 aylık. Saçlarım çok aşırı dökülüyor kafamda saç kalmayacak bu gidişle siz bu durumda neler yaptınız ? Ne zaman geçiyor bu dökülme 🥹
B
Burcu000
2 Şubat 2026 19:04
Benim bebeğim de 4aylık inanılmaz bi saç dökülmesi var. Randevu bulamıyorum tahlil yaptırmak için vitaminlerden kaynaklı olabilir
E
Esma T.
2 Şubat 2026 19:25
6 aydan bildiriyorum yavaş yavaş dökülme azalıyo korkmayın hormonlardan dolayı böyle maalesef

Mihriban Y. ..
2 Şubat 2026 19:28
9. aydan merhaba hala dökülüyor 😂
S
Sema S.
2 Şubat 2026 19:46
9 aydan sonra bebek saçlar çıkmaya başlıyor merak etmeyin ☺️
Yaşamış biri olarak söylüyorum ben de saçım kalmayacak sandım ama sonradan azaldı ve tekrar cikmaha başladı
Yaşamış biri olarak söylüyorum ben de saçım kalmayacak sandım ama sonradan azaldı ve tekrar cikmaha başladı
G
Gülcan Ş.
2 Şubat 2026 20:01
Çok geçmiş olsun benım de öyleydi oluk oluk dökülüyordu kan değerlerime baktırdım demirim biraz düşüktü birde egzama var kafam da ama en önemlisi demir magnezyum ilacı kullanmayı ihmal etmedim sizde kullanmıyorsanız aile hekiminizle bunu konuşursk kan tahlili verip baktırın

Afranur K.
2 Şubat 2026 20:04
Bunun sebebi yoğun östrojen çekilmesi. Hamilelikte östrojen hormonu inanılmaz artıyor ve saçlarınız artık eskisinden de güzel oluyor 😂 ama doğurduğunuz an ani bir çöküş yaşıyor östrojen ve genellikle 4-6 aylık süreçte saç dökülme yoğunluğu en yüksek seviyeye çıkar. Emziriyorsanız emzirme bitince, emzirmiyorsanız tahminimce yeni regülasyon 6. Aydan sonra başlayıp saçlarınız eski haline dönecektir.
A
Ayça ..
2 Şubat 2026 23:11
Benimde aşırı dökülmeye başladı oğlum 4 aylık olcak bende aynı durumdayım takviyeler içiyorum bakalım inşallah etki eder yoksa bende kel kalcam diye korkuyorum inşallah yenileri gelir yerine