Saç Dökülmesi
134 görüntüleme
A
Aslı A. ..
30 Ocak 2026 16:35
Selamlar 5 aylık bebeğim emziriyorum saclarim inanılmaz dökülüyor oluk oluk her yerde saçlar kimin bu saçlar 路♀️沈 bebişe zarar vermeyecek önerisi olan var mi teşekkürler ❤️

Afranur K.
30 Ocak 2026 17:21
O dökülmenin sebebi östrojen çekilmesi maalesef. Yani dışarıdan çinko vs. Takviye alabilirsiniz ama 4-6 aylık süreçte hem bebeğinizde hem de sizde inanılmaz bir dökülme olması çok normal ve engellenmesi çok mümkün olan bi noktada değil.
Genellikle 6-7. Aydan sonra bitiyor, emzirme dönemi bittikten sonra da doğum öncesindeki o formuna geri dönüyor.
Yani çocuk doğurmak kimsenin dışarıdan gördüğü kadar kolay değil 😅 daha demin bir anne çocuğumla yeterince vakit geçirmiyorum diye üzüntüsünü paylaşmıştı, halbuki kendimizden verdiklerimizi kimse görmüyor…
Genellikle 6-7. Aydan sonra bitiyor, emzirme dönemi bittikten sonra da doğum öncesindeki o formuna geri dönüyor.
Yani çocuk doğurmak kimsenin dışarıdan gördüğü kadar kolay değil 😅 daha demin bir anne çocuğumla yeterince vakit geçirmiyorum diye üzüntüsünü paylaşmıştı, halbuki kendimizden verdiklerimizi kimse görmüyor…
A
Aslı A. ..
30 Ocak 2026 17:32
O kadar haklısınız ki imkanı olan baba olsun :)
B
Buket ..
30 Ocak 2026 18:31
Benimde aşırı dökülüyordu suan 9. aydayız bir suredir az dökülüyor
A
Aslı A. ..
30 Ocak 2026 19:11
Zeytinyağı sürüp 30 45 dk bekletiyorum belki etkisi olur
G
Gamze M.
30 Ocak 2026 20:35
Benimde doktorum biotin önerdi kullanıyorum inş faydası olur
B
Berre
Premium Üye
31 Ocak 2026 02:33
Bir hanımefendi bana - demir serumu taktırdım baya azaldı- dedi bende bu ay kan tahlilinde yaptıracağım doktorla görüşeceğim. Gerçekten işe yarıyor mu bilemiyorum bir araştırın isterseniz
B
Berre
Premium Üye
31 Ocak 2026 02:34
Bende bu konuda sormaya gelmiştim inşallah iyi gelen bir şeyler vardır yazarlar 沈
Yükleniyor...