Saç Dökülmesi
112 görüntüleme

Damla A. ..
22 Ocak 2026 23:16
Oğlum 3.5 aylık ve doğumdan sonra saçlarım bir türlü kendine gelmedi. Kuru ve aşırı dökülüyor. Sizlerde durum nasıl?
E
Ebru Ç.
22 Ocak 2026 23:19
Benim bebiş 6 aylık benimki hâlâ öyle

Fatma A. U.
23 Ocak 2026 00:07
7. Aydan bildiriyorum hala çok dökülüyor
K
Kadriye E.
23 Ocak 2026 00:36
13 aylığız benimde dökülmeler devam ediyor hala 😒

Rasime Ç. ..
23 Ocak 2026 01:16
Biz 7 aylık olduk dökülüyor diye saçımı kestirdim saç serumuda kullanıyorum geçmedi sağlık ocağında kan vermenizi öneririm vitamin eksikliğinden kaynaklı heleki emziren anneyseniz aşırı dökülme ondan oluyormuş vitaminleri kullanıgımdan peri biraz toparldı
G
Gamze M.
23 Ocak 2026 03:25
Benimde kızım bugün 4 aylık oldu ve özellikle 1-2 haftadır saçlarım dehşet dökülüyor kan değerlerime vs de bakıldı öyle bariz düşük değil çoğu olması gereken aralıkta ayrıca emzirdiğim için kullandığım takviye var onun dışında d vit. ve 2-3 günde 1 magnezyum içiyorum. Dr. Söyledim aşırı döküldüğünü 5000’lik biotin başlamamı söyledi. Siz de mutlaka kan değerlerinize baktırın ve takviye mutlaka kullanın kemik erimesine kadar gidebilirmiş dr öyle demişti mecburuz emziren anneler olarak sonuçta hamilelikteki gibi bütün herşeyimizi bebişlerimize geçiyor. Psikolojik olarak zor bir süreç ama geçici bir dönem vücudumuz normale dönmeye çalışıyor hormonlar zaten terelelli o yüzden kendinize yüklenmeyin takviyelerinizi kullanın sürece teslim olun ben öyle yapıyorum yalnız değilsiniz 🫂