Saç Dökülmesi

135 görüntüleme
M

Merve L.

13 Aralık 2025 19:15
Saçım aşırı dökülüyor ne yapmam lazım
A

Asude

13 Aralık 2025 19:17
3.ayda başladı 9.aydayım hala dökülüyor. Aldığım hiç bir takviye işe de yaramadı. Pes ettim.. Geçmesini bekliyorum.
G

Gül

13 Aralık 2025 19:21
Ben 14. Aydayim hala da dökülüyor
İ

İ.E.

13 Aralık 2025 19:36
Su ana kadar dogum sonrasi sac dokulmesini durdurabileni gormedim. Azalarak bitiyor ama onu soyleyebilirim. Benimki 8.aya dogru nisbeten daha az dokulmeye basladi sonra bitti cok sukur. Ondan once kus yuvasi gibi avuc dolusu dokuluyordu.
S

Sevda Ö.

13 Aralık 2025 19:47
Benim 4. Ayda başladı ve inanılmaz bir dökülmeydi anlatamam. Şuan 5.5 aylığız ilk zamanlara göre nispeten azaldı ama hala dökülüyor tabi. Demir takviyesi alıyorum diplerden ufak ufak çıkmaya başladı saçlarım. Tabi onlar da dökülmezse normale döneceğim inşallah 😁
B

Betül C.

13 Aralık 2025 19:57
Benımde çok dökülüyor malesef demir takvıyesını almaya basladım umarım etkısı olur
A

Ayşe Ş. ..

13 Aralık 2025 20:16
Kontrole gittiğimde 5 ayda kendi kadın doğum doktoruma söyledim. Emziriyor musun dedi evet dedim. Temiz içerikli birşey verelim o zaman dedi. imom diye bir ilaç verdi. Biraz kullandım dökülme azaldı. 7 aydayim baya normale döndü.
S

Sevda Ö.

13 Aralık 2025 20:31
İmom u hamilelik sürecimde folik asit ile takviye olarak kullanmıştım inanılmaz iyi gelmişti saçlarım da normale göre hem daha sağlıklı hem daha gürleşmişti. Doğum sonrası da kullanıldığını bilmiyordum açıkçası
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

13 Aralık 2025 20:45
Demir takviyesi almanız gerekiyor muhtemelen, kan testi yaptırarak gerekli takviyelere başlamanızı tavsiye ederim. Elbette değişen hormonlar ile bir miktar dökülme oluyor ama demir çok çok çok önemli
K

Kübra Y.

13 Aralık 2025 20:59
Doğumdan 3 ay sonra başladı saçlarım baya dolu dolu dökülüyor saçlarımı kestim hala dökülüyor elimi attıkça heryer saç vazgeçtim artık akışına bıraktım 😀😀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir