Saç Dökülmesi

118 görüntüleme
B

Bengisu P.

5 Aralık 2025 11:58
Yaklaşık 4 ay önce doğum yaptım ve bir süredir cok fazla saç dökülmem var doktor v doğum yapan arkadaşlarım bunun doğal bir süreç olduğunu söylüyorlar bunu yaşayan anneler varsa neler yaptıklarını tavsiyelerini söylerse sevinirim
F

Fatma ..

5 Aralık 2025 12:02
Benimde4. Ayda gözle gorulur artısı oldu çok artmisti sağlık ocağına gidip kan tahlillerime baktirttim feritin düşük çıktı şimdi feritin kullanmaya başladım sizde bi tahlil yaptırabilirsiniz
G

Gülşen Ö. T.

5 Aralık 2025 12:13
Bende 5 ay önce doğum yaptım benimde çok dökülüyor artık şampuan değiştirdim vitamin mineral eksik değil bu dönemde oluyormuş kafamda saç kalmadı 😊
A

Asude

5 Aralık 2025 12:23
9.aydayım hala dökülüyor. Saçlarımın arasındaki yeni çıkan saçlar ten ten duruyor artık :) ne zaman duracak hiç bilmiyorum.
H

Hira N.

5 Aralık 2025 17:51
Elenetal3 kullanıyorum o şekilde geçti benim de.degerleriniz düşüyor doğumdan sonra nedeni buymuş
Büşra C.

Büşra C.

6 Aralık 2025 04:41
Momlatte kullanıyorum. Benimde avuc avuc dökülüyor
G

Gizem

6 Aralık 2025 06:14
9 ay boyunca hiç saç dökülmezmiş hormonlar normal düzeyde çalışmaya başladığındada saçlar dökülmeye başlamış yani 9 ay dökülmeyen saçı döküyoruz aslında

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir