Saç Dökülmesi

109 görüntüleme
E

Ebrar Ç.

16 Temmuz 2025 07:21
Merhabalar, bebeğim 4 aylık onun da benim de aşırı derecede saç dökülmemiz var ve çok seyreldi saçlarım moralim bozuluyor bu durum ne zaman düzelir ya da ne yapabilirim vitamin vs emziriyorum
E

Ezgi Z. ..

16 Temmuz 2025 07:36
Ayni durumu ben de yaşıyorum. Biz de 6. Aya girdik 4. Aydan beri var. Saçımı kestirdim yine aynı dökülüyor. Rivayetlere göre bebek anneye gülmeye başladığında saç bir müddet dökülürmus. Tıbbi bilgilere göre de 9 aylık süreçte anneyi hormonlar muhteşem yaptığı hatta saçlarını mis gibi uzatması ile doğum sonrası o hormonların etkisi azalıp saçlar da bundan etkileniyormus. Ben hamilelik sürecinde kullandığım takviyeleri devam ediyorum. Bu normal ve geçici bir surecmis. 🙏
Elifnur Ö.

Elifnur Ö.

16 Temmuz 2025 08:20
Hamilelikte östrojen hormonu nedeniyle neredeyse hiç dökülmeyen saçlarımız hormon seviyelerinin normale dönmesiyle dökülüyor maalesef. Bu herkesin yaşadığı doğal bir durum. Ducray anaphase şampuan çok öneriliyor. Birde biberiye suyu. Denemekten zarar gelmez☺️
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

16 Temmuz 2025 08:21
Aynı durumdayız. Gebelikte kullandığınız vitaminlere devam etmek öneriliyor. Ben birkaç günde bir alıyorum. Bir de D vitamini öneririm biraz faydasını gördüm diyebilirim. D3K2 yazan ocean kullanıyorum. Moralinizi bozmayın hepimiz benzer süreçler yaşıyoruz
E

Ebrar Ç.

16 Temmuz 2025 08:39
Hepinize teşekkür ederim tavsiyelerinizi deneyeceğim, gebelikte magnezyum, omega 3 ve d vitamini kullanıyordum devam edeceğim, umarım çok daha fazla devam etmez bu durum çok azaldı çünkü 🥲
A

Aslı G. Y. ..

17 Temmuz 2025 08:20
Benimde sizin gibiydi doktora gittiğimde ducray anaphase şampuanını önerdi 2 ayda bende çok güzel etki yarattı dilerseniz kullanın.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir