Saç Dökülmesi

80 görüntüleme
S

Seda N. ..

13 Temmuz 2025 18:25
Doğum yapalı 5 buçuk ay oldu. 4. Aydan itibaren inanılmaz saçlarım dökülüyor . Her yerden saç çıkıyor. Gözle görülür şekilde de seyrekleşti saçlarım. Kan tahlili de verdim . Hamilelikteki vitaminlerimi ve dvitaminş de kullanıyorum faydası yok. Başka çözümü olan var mı? Kel kalcam bu gidişle
A

Ayşenur G. ..

13 Temmuz 2025 19:08
3. Ayda başladı 7 ayı geçtik hala dökülüyor. Bu ay azalmaya başladı dökülmeler. Emzirdigin için dedi doktor. Yenileri geliyor yerine ama maalesef beyaz çıkıyor
E

Esra K. ..

13 Temmuz 2025 19:18
Doğumdan neredeyse hemen sonra saçlarım öyle bı döküldü ki ön ve yan kısımları açıldı resmen belli olacak şekilde 13 aylık bebeğim hala dökülüyor çözüm bulamadım bütün vitamin değerlerim tam
K

Kübra H.

13 Temmuz 2025 20:12
Benimde bebeğim 5,5 aylık 1 aydır aşırı dökülmelerim var saçkıran gibi ön yanlarım kelleşti. Tahlilimde çinko değerim çok düşük çıktı. Çinkonuza baktırın ama zinco 50 mg olan ilacı verirse kusmaktan içiniz çıkabilir çünkü ağır geliyor bilginize. Günlük 11-14 mg almamız gerekiyormış ama maalesef devlerin karşıladığı ilaç da biz emziren annelere fazla ağır geliyor. Başka markadan deneyeceğim umarım hepimiz kel kalmadan saçlarımıza tekrar fazlasıyla kavuşuruz
İ

İrem G.

14 Temmuz 2025 20:56
Ben de 5,5 ay önce doğum yaptım inanılmaz dökülüyor. Benim testlerimde doğum sonrası troiti çıktı. Bu da saçları dökmede etkiliymiş. Bakılmadıysa bir baktırın. Gerçi tedavi etmiyorlar kendi geçmesi gerek kalıcı olacaksa tedavi başlarız diyorlar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir