Saç Dökülmesi

157 görüntüleme
R

Rabia C. ..

18 Haziran 2025 10:27
Anneler bebeğim doğduktan 3 ay sonra yoğun bir şekilde saçlarım dökülmeye başladı. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne önerirsiniz?
Ezgi B.

Ezgi B.

18 Haziran 2025 10:50
Ben de aynısını yaşamıştım hayatımda saçlarım hiç bu kadar fazla dökülmemişti. 5. Aya doğru dökülmeler azaldı. Şuan 6. Ay ve yine az az dökülüyor o da günlük dökülme için normal miktarda. Hatta oğlumun da dökülüyordu 3. Ay onunda aynı zamanlarda azaldı ve bitti dökülmesi. Dökülmeye karşı hiçbir şey uygulamadım, doktorum bu dönemde çok normal olduğunu ay ilerledikçe geçeceğini söylemişti. Dediği gibi de oldu. Biraz sinir bozucu tabi ama sabırla ilerleyince düzeliyor🥲
Nazife .

Nazife ..

18 Haziran 2025 11:05
sanırım 3 ay civarı tutam tutam hepimiz yaşıyoruz bende hala yaşıyorum 5 aylıktayım hâlâ dökülüyor :')
M

Mine A.

18 Haziran 2025 11:12
Bebeğim 3 aylık olmak üzere ve ciddi anlamda bende de dökülme başladı, her yer saç çok sinir bozucu 🥲 zamanla düzelecektir sağlık olsun diyelim.
S

Seda N. ..

18 Haziran 2025 17:36
Benim de aynı şekilde 4. Ayda başladı , aile hekimi B,C,Dve E vitamini ampul olarak verdi. Hepsini kırıp kendi kaynattığım biberiye suyuna ekledim . Sabah akşam düzenli sıkmaya başladım saç diplerime . Sanki biraz faydası var gibi. Deneyin derim
E

Ezgi M. ..

18 Haziran 2025 21:34
D vitaminini direkt olarak içebilirsiniz de benim de çok yoğun saç dökülmem vardı emziren annelerin vitamin depoları bebeklere gittiği için bize bi şey kalmıyo d vitaminine tekrar başladıktan sonra dökülmelerimde azalma oldu bebeğim 4 ay 20 günlük 😂
Ş

Şevval K.

18 Haziran 2025 21:44
8. Aydan bildiriyorum dökülen saçlarınız tekrar çıkıyor bu süreçte kendinizi yıpratmayın ve üzülmeyin 🙏🏼 Hamilelikte nasıl vitamin alıyorsanız doğum sonrası da bırakmamanızı öneririm.
J

Jülide B.

19 Haziran 2025 10:19
Benim kızım 2.5 aylıkken saç dökülmem başladı ve şu an 5 aylık hâlâ çok yoğun şekilde dökülüyor tahlil verdim vitamin değerlerim de normal çıktı saçımın önlerinde açılmalar oldu çok moralim bozuluyor 😔
A

Ayşe E.

19 Haziran 2025 10:22
Doğum sonrası dökülmeler normal olmakla birlikte vitamin eksiklikliklerine bağlı olarak da gelişebiliyor. Gebelikte kullandığınız multivitamin takviyelerine devam etmenizi tavsiye ederim bir eczacı olarak.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir