Saç Derisinde Kırmızı Kabarcıklar

251 görüntüleme
S

Sembo

20 Temmuz 2026 15:27
Ailecek uyuz tedavisi gördük 2 hafta boyunca kükürtlü şampuan kullandık 20 aylık kızımın kafasında kaşıntılı kırmızı kabarcıklar çıktı sürecin sonunda doktora gittik olabilir dedi bunun için kwellada şampuan verdi onu kullandıktan sonra daha çok kaşındı herhangi bir etkisi olmadı doktora neden çıktığını sorduğumuzda alerji yapmıştır falan dedi tedavinin üzerinden 10 gün geçti ama kabarçıklar geçmedi kaşınıyor sürekli 4-5 tane sivilce gibi kabarcıklar var başına gelen var mı böyle
T

Tuğçe

20 Temmuz 2026 15:30
Zeytinyağı sürüp biraz bekletin duş öncesi bu hem deriyi besler hemde kaşıntı vs rahatlatır. Organik bebek şampuanı kullanabilirsiniz atopik cilt için olanlardan şifa versin Allah.
S

Sembo

20 Temmuz 2026 15:31
Tuğçe
Zeytinyağı sürüp biraz bekletin duş öncesi bu hem deriyi besler hemde kaşıntı vs rahatlatır. Organik bebek şampuanı kullanabilirsiniz atopik cilt için olanlardan şifa versin Allah.
teşekkür ederim deneyim öyle şampuan da değiştireyim belki etkisi olur
T

Tuğçe

20 Temmuz 2026 15:36
Sembo
teşekkür ederim deneyim öyle şampuan da değiştireyim belki etkisi olur
Ben Sidr ağacı sabunu kullanıyorum oğluma 6. Aydan beri oğlum atopik ciltti hiçbir sorun yaşamıyoruz şuan bir yaşında onu da deneyebilirsiniz. Sidr ağacı olarak araştırın birçok alanda faydası var.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
20 Temmuz 2026 17:15
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun kızınızda saçlı deriyede sürdünüz değil mi? Bebeklerde ve çocuklarda saçlı deri ve cilt doktoru uygun görürse yüzede sürülüyor diye biliyorum (uyuzun tekrar etmemesi adına) ayrıca tedavi aşamasında nemlendirici kullanılmalı o losyonlar cildi çok tahriş ediyor. Osman hocamın you tube de uyuz ile ilgili videosu var izlemenizi tavsiye ederim. Bu vakalar çok yaygınlaştı.
S

Sembo

20 Temmuz 2026 19:15
Hatice Erol
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun kızınızda saçlı deriyede sürdünüz değil mi? Bebeklerde ve çocuklarda saçlı deri ve cilt doktoru uygun görürse yüzede sürülüyor diye biliyorum (uyuzun tekrar etmemesi adına) ayrıca tedavi aşamasında nemlendirici kullanılmalı o losyonlar cildi çok tahriş ediyor. Osman hocamın you tube de uyuz ile ilgili videosu var izlemenizi tavsiye ederim. Bu vakalar çok yaygınlaştı.
Evet saça belli yerlere losyon sürmüştük sonra kükürtlü sabun ve şampuanla yıkandı egzamaları vardı vücudunda alerjiden dolayı onları baya tahriş etti cildi çok kurudu doktor tedavi bittikten sonra uyuz şampuanıda verdi işte o 10 günde bir kullanılması gerekiyormış ama kullandıktan sonra inanılmaz kaşındırdı nerdeyse kanatacaktı bu arada kaşıntı şurubuda kullanıyoruz ona rağmen öyle oldu uyuza dair belirtiler yok ama kafasındaki kaşıntı geçmiyor ilaca rağmen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir