Saç Çekme ve Vurma

50 görüntüleme
Damla B.

Damla B.

3 Nisan 2026 12:25
Kızım 10 aylık. Sürekli benim veya başkasının saçını çekiyor. Öncesinde tepkisiz kalıp hayır diyip başka bir şey veriyordum eline ama artık tepkisiz kalamıyorum. Saçı çekmesiyle kopartması bir oluyor. Çok canım yanıyor ve tepkisiz kalmak çok zor. İstemesem de biraz sesimi yükseltip hayır diyorum bu sefer daha çok yapıyor. Saç çekmese gelip yüzümüzü cımcırıyor sıkıyor bu da çok acıtıyor. Ne yapıcaz nasıl bir yol izlemeliyiz? Sizde de oldu mu böyle bir şey nasıl düzelttiniz?
M

MK ..

3 Nisan 2026 12:51
11 aylık bebeğim de yapıyor özellikle yerde uzandığımı görünce çok yapıyor hayır diye uyarıyorum tepkisiz kalamıyorum canımı acıtıyor geçici bir şeydir diye düşünüyorum
Damla B.

Damla B.

3 Nisan 2026 12:53

MK

11 aylık bebeğim de yapıyor özellikle yerde uzandığımı görünce çok yapıyor hayır diye uyarıyorum tepkisiz kalamıyorum canımı acıtıyor geçici bir şeydir diye düşünüyorum

Ay umarım öyledir. Bizde de yatakta uzanırken çekip koparıyo ve çok acıyor. Saç kopma sesi geliyor çat çat.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir