Saç Boyama

485 görüntüleme
S

Sibel Y.

19 Mayıs 2026 20:11
bebeğim altı aylık saçımdaki beyazlar artık psikolojimi bozuyor boyamak istiyorum boya önerisi olan var mı siyah boyayacağım
Göktenur B.

Göktenur B.

19 Mayıs 2026 23:26
Amonyaksız kullanabilirsiniz onun dışında boyanin kanıtlanmış bı zararı yok ben boyattim emzirdimde bı sıkıntı yaşamadım
Ö

Özge Ç.

4 Haziran 2026 22:22
Göktenur Bektaş
Amonyaksız kullanabilirsiniz onun dışında boyanin kanıtlanmış bı zararı yok ben boyattim emzirdimde bı sıkıntı yaşamadım
Amonyaksız boya nasıl oluyor benimde beyazlarım var ama ben dipten ışıltılı attırmak istiyorum açıcı kullanılacak. Sorun oluyor mu
Göktenur B.

Göktenur B.

4 Haziran 2026 22:24
Özge Çakır
Amonyaksız boya nasıl oluyor benimde beyazlarım var ama ben dipten ışıltılı attırmak istiyorum açıcı kullanılacak. Sorun oluyor mu
Ben açıcı yaptırdım ama tam dipten değildi benimkiler ışıltı attırdım bende sizin gibi boyadım da bı zararını görmedim amonyaksız organik diye geçiyor ama illaki ondada kimyasal var
Ö

Özge Ç.

4 Haziran 2026 22:41
Göktenur Bektaş
Ben açıcı yaptırdım ama tam dipten değildi benimkiler ışıltı attırdım bende sizin gibi boyadım da bı zararını görmedim amonyaksız organik diye geçiyor ama illaki ondada kimyasal var
Teşekkür ederim dönüş için kaç aylıktı peki o zaman
Göktenur B.

Göktenur B.

4 Haziran 2026 23:44
3 aylıktı bebeğim o zaman ben büyük oğlum da da 1 aylıkken boyamıştım gene herhangi bi olumsuzluk yaşamamıştım doğumdan sonra bana kuaför perileri geliyor değişiklik iyi oluyor psikolojik açıdan
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir