Sabır Taşı

274 görüntüleme
Büşra A.

Büşra A.

14 Ağustos 2026 22:11
Emzik ve meneyi bıraltırmak için sabır taşı kullanan var mı
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Ağustos 2026 22:14
Meme için ben kullandım ama bir işe yaramadı onun yerine meme ucuna salça sürdüm göstermeden 1 haftada bıraktık tamamen.
H

Hatice A.

14 Ağustos 2026 22:38
Bu yöntemi geçenlerde instagram da bi videoda duydum. Açıkçası bana kötü bi yol gibi geldi. Bebek doğduğu günden itibaren memeyi güvenli bölge olarak biliyor korktuğunda uykusu geldiğinde hep memeye gitmek isteyen ve bunu ortalama iki sene yani yaşamı boyunca devam ettiren birine tutupta bak meme acı artık demek iyi bi etki bırakmaz gibime geliyor. :)
R

Rahime E.

14 Ağustos 2026 22:48
Adem güneş'in youtube da videoları var konuyla ilgili. Ben o yöntemle bıraktırdım. Kesinlikle dinleyin. Psikolojik olarak çok yanlış uygulamalar bu bahsettikleriniz. Her şekilde bıraktırabilirsiniz ama sağlıklı ve doğru olanı tercih etmelisiniz
T

Tuğçe

15 Ağustos 2026 03:40
Sizinde bebeğinizinde rabbi Allah biz anneler bebeklerimizi emzirirken Allah'ın bize emrini yerine getirmiş oluyoruz, bu her ibadet gibi Allah'ın izniyle yardımıyla oluyor çok büyük bir zorlu süreç bu yüzden burda da Allah'a dayanıp Allah'tan yardım dilemek ve bebek için de sizin içinde kolay geçmesini dilemek en güzeli memeye bişey sürülüp çocugun korkutulması kandırılmasını ben doğru bulmuyorum onun yerine güzelce konuşulabilir bebeğim Allah senin rızkını benim emzirmem aracılığıyla veriyordu sen çok güzel emdin bunu başardın artık yemek yeme dönemin başladı memeye teşekkür edip , Allah'ın senin için verdiği diğer nimetlerle beslenme zamanı gibi gibi.. mele uyurken emiyorsa onun yerine bişey konabilir üzülünce emiyorsa yine ona bir alternatif bulunmalı memeyle ilişik kesilmeli yavaş yavaş. İnşallah süreç sizin için kolay geçer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir