Sabaha Karşı Gazı Olsun Olmasın Ikınma Durumu

113 görüntüleme
B

Burçin ..

15 Ağustos 2025 19:27
2,5 aylık bebeğim sabaha karşı 4 gibi uyurken ıkınma sesleri çıkarıp ayaklarını karnına çekiyor . Gazını çıkarsakta gazı olsun olmasın aynı davranışa devam ediyor ve bu süreçte uyanma ağlama pek olmuyor . Saat 07.00 gibi ise bu davranışı sönüyor . Neden olabilir ? Gaz damlası biogaia kullanıyorum onu da öğlen 12.00 dan önce veriyorum genelde .
S

Saziye G.

15 Ağustos 2025 19:39
Gazı vardır az da olsa yoksa öyle yapmaz
Ş

Şule ..

15 Ağustos 2025 19:42
Bizim bebeğimiz de öyleydi o aylarda. gaz sancısı akşam ve sabah o saatlerde daha yoğun oluyor. Büyüdükçe azaldı geçti
Cihan K. .

Cihan K. ..

15 Ağustos 2025 19:47
Kızımın da sabaha karşı saat 4 ile 7 arasında, bir de akşamüstü saat 7 gibi gaz sancıları oluyordu. Hep aynı saatlerde. 4. Aya giriyoruz akşamüstü gaz mesaisi biraz hafifledi ama sabaha karşı huzursuzluk hâlâ oluyor. Yavaş yavaş o da bitecek inşallah. Normaldir yani bence de merak etmeyin
B

Burçin ..

15 Ağustos 2025 20:19
Ne yapmalıyım ? Gazını çıkarsak dahi devam ediyor?
Çağla

Çağla

15 Ağustos 2025 20:22
Gazı vardır,benimde 3.5 aylık bebegım var hep öyle gece 4 ten sonra sık sık uyanıp ıkınıyor gece hareketsiz kaldığı ıcın daha cok gazı oluyor
P

Pelin B.

15 Ağustos 2025 20:26
Bulunduğunuz ay bağırsakların çok geliştiği bi dönem, belirli zamanlarda böyle gazının olması normal ama endişe etmeyin hemen hemen 4 aylık olduğunda en geç 6.ayında gaz sorunu biter
B

Burçin ..

16 Ağustos 2025 08:46
Teşekkür ederim herkese .
S

Semiha

16 Ağustos 2025 21:52
Benim de aynıydı hatta dedim ki nasıl olacak böyle götürmediğim doktor kalmadı. Sonra bir sabah olmadı ve bitti gitti. Sabret güzel anne her şey daha güzel oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir