Sabaha Kadar Emiyor

110 görüntüleme
Merve .

Merve ..

16 Aralık 2025 07:20
Kızlar merhaba kızım 4ay 25 günlük gerçekten sabaha kadar memem ağızında beşikte yatmıyor aaat başı uyanıyor sütüm mü yetmiyor acaba diyorum yoksa diş sancısı mı birde yatarak emmeye başladı meme reddinden sonra bildiğiniz emzik olarak kullanıyor
A

Ayşegül Ü.

16 Aralık 2025 07:22
Sütünüzün yetip yetmediğini bez sayısı ve kilo alımı söyler. Dişten dolayı olabilir. Benim bebeğim de rahatlamak için meme istiyor gece.
E

Esra K. ..

16 Aralık 2025 07:24
Alışkanlık uyanmasıda olabilir benim kızımda 6 buçuk aylık aynı durumdayız büyük ihtimalle uyku döngülerin de aynı desteği istiyor memesiz asla uyumuyor
Gözde C.

Gözde C.

16 Aralık 2025 07:27
Ay kusura bakmayın ama yalnız olmadığıma sevindim🥲 bizde öyleyiz.. doğduğundan beri memede uyuyor ama yerine yatırınca uyuyordu 2 buçuk saat kadar. şimdi ağzından çıktığı an uyanıyor.. yatırıyorum yah hemen uyanıyor ya da max 1 saat sonra 😬ben acıktığını düşünmüyorum çünkü alınca da yalancıktan emiyor sütü çekmiyor. Temas sanırım tek dertleri
C

Ceren ..

16 Aralık 2025 08:00
merhaba kızım altı aylık dün uyumadık desem abartmam sabah ezanında uyuduk ve sürekli emzirdim çok yorgunum bi gün iyi uyuyosa diğer günler azap bi türlü derin uykuya geçemiyor
Merve .

Merve ..

16 Aralık 2025 08:05
Öyle gerçekten beşikte yarım saat belki tişörtümü koydum kokunu alsın diye yok ve dediğiniz gibi sadece ağzında tutuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir