Sabah Kahvaltısı

173 görüntüleme
N

Nihan P.

24 Aralık 2025 21:46
Kızım 10 aylık sabah kahvaltıda neler yediriyorsunuz? Instagramdaki sayfalardan destek alıyorum fakat gösterildiği gibi yemiyor bebeğim. Ben mi ayına uygun şeyler yapmıyorum yoksa fazla mı üstüne düşüyorum bilmiyorum. Diğer öğünlerimizde herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Emel C.

Emel C.

24 Aralık 2025 22:28
Merhaba benim bebegimde 8 aylık kahvaltı pek sevmiyor doktorum zorlama ilk öğünü mama ver kahvaltıyı ertele dedi öyle yapıyorum azda olsa yiyor instamomların bebekleri masallah utanmasalar bizide yiyecekler 😂😂😂 canınızı sıkmayın her bebek kendine göre yer bebegide zorlamamak gerek diye düşünüyorum
R

Rojda Ş.

24 Aralık 2025 22:43
Bebeğim 11 aylık her sabah 8 de uyanır ilk öğünü mama olur ama ikinci öğünde kesinlikle mama kabul etmiyor kahvaltı istiyor. Katı gıdadan sonra mamayı pek tercih etmiyor bende mecburen 3. öğün için biraz acıkmasını bekliyorum ama bu da beni çok rahatsız ediyor sanki ara ara bir şeyler vermek zorundaymışım gibi hissediyorum
H

Hira N.

25 Aralık 2025 04:20
Benim bebeğimde 10 aylık her gün yumurtanın farklı formlarını vermeye çalışıyorum. Bazen düz yumurta hasliyorum bazen pankek yapıyorum 1.5 adet en fazla yiyor,omlet şeklinde yapıyorum arada tat değişikliği olsun diye peynir domates avakado dilimliyorum. Ama instamomlardaki gibi asla yemiyor. Tam yumurta hiç bitiremedi hep yarım oda zorlarsam. Bazı günler çok iyi yerken bazı günler ağzını açmaz. O yüzden kötü hissetmeyin ınstagram'dan sadece tarif alın gerisine bakmayın
N

Nihan P.

26 Aralık 2025 10:57
Tek olmadığımı bilmek iyi hissettirdi teşekkürler 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir