Sabah Kahvaltı
203 görüntüleme
F
Filiz S.
21 Temmuz 2026 10:45
Sabah hiç bir şekilde kahvaltı yapmıyor ne verirsem vereyim sadece Labne ve salatalık yemek istiyor yumurta hiç yemiyor artık
H
HafsaÖ.
21 Temmuz 2026 10:51
Bizimki de aynısı tıpkısı :)
B
Büşra Y. A.
21 Temmuz 2026 12:27
Kendi mi yiyor siz mi besliyorsunuz? Benim bebeğim de yalnızca yumurta ve tahin pekmez yiyor hatta tahin pekmez verince yumurtayı da yemiyor hep tatlı şeyler istiyor. 2-3 gün önüne salatalık koyup kendi deneyimlemesi için serbest bıraktım yemiyordu önceden. 2 gün sonra yemeye başladı. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama kendileri deneyimleyip yemek istiyorlar 10-12 ay civarı
H
HafsaÖ.
21 Temmuz 2026 12:27
Benim hep kendisi yiyor o kadar kendisi yiyor kş artık benim verdiğimi kabul etmiyor hiçbir şekilde
B
Büşra Y. A.
21 Temmuz 2026 12:32
Önüne farklı şeyler koyup sadece görmesini bile sağlamanız belki zamanla onu deneyimleme isteği oluşturabilir. Bir besini kabul etmesi için 15-20 kez karşılaması bile gerekebilirmiş
O
Ozlem
21 Temmuz 2026 12:42
Benim hep kendisi yiyor o kadar kendisi yiyor kş artık benim verdiğimi kabul etmiyor hiçbir şekilde
Ö
Öykü K.
21 Temmuz 2026 13:01
Kaç aylık bebeğiniz
F
Filiz S.
21 Temmuz 2026 13:04
Kendi mi yiyor siz mi besliyorsunuz? Benim bebeğim de yalnızca yumurta ve tahin pekmez yiyor hatta tahin pekmez verince yumurtayı da yemiyor hep tatlı şeyler istiyor. 2-3 gün önüne salatalık koyup kendi deneyimlemesi için serbest bıraktım yemiyordu önceden. 2 gün sonra yemeye başladı. Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama kendileri deneyimleyip yemek istiyorlar 10-12 ay civarı
F
Filiz S.
21 Temmuz 2026 13:04
Kaç aylık bebeğiniz
G
Gökçin N.
21 Temmuz 2026 13:13
Benimki yumurta yemediğinde hemen fincan kek yapıyorum. Bayıla bayıla yiyor.
1 yumurta, 1 tatlı kaşığı labne (yoğurt da olur), 2 çay kaşığı yulaf unu, yarım ceviz ezilmiş, 1 tatlı kaşığı tahin, 2 tatlı kaşığı pekmez, kaşığın ucuyla karbonat. Bunları çırpıp yağlanmış fincana döküyorum. Kaynayan tencerede kısık ateşte suya koyup tencerenin kapağını kapatıyorum. Mis gibi ıslak kek kıvamında bir öğün oluyor. Artarsa ben yiyorum.
1 yumurta, 1 tatlı kaşığı labne (yoğurt da olur), 2 çay kaşığı yulaf unu, yarım ceviz ezilmiş, 1 tatlı kaşığı tahin, 2 tatlı kaşığı pekmez, kaşığın ucuyla karbonat. Bunları çırpıp yağlanmış fincana döküyorum. Kaynayan tencerede kısık ateşte suya koyup tencerenin kapağını kapatıyorum. Mis gibi ıslak kek kıvamında bir öğün oluyor. Artarsa ben yiyorum.
H
HafsaÖ.
21 Temmuz 2026 13:31
Benim de 1 yaşında kendisi yemek istiyor her şeyi ama tabi yiyemiyor yumurtanın tüm türevlerini denedim fincan sahan haşlama başka türler olmuy maalesef :(
F
Filiz S.
21 Temmuz 2026 13:32
Benimki yumurta yemediğinde hemen fincan kek yapıyorum. Bayıla bayıla yiyor.
Ö
Öykü K.
21 Temmuz 2026 13:33
1 yaşındü
H
HafsaÖ.
21 Temmuz 2026 13:35
Lütfen tarif verin her şeye açığım
S
Semiha E. K.
21 Temmuz 2026 14:07
Benim de 1 yaşında kendisi yemek istiyor her şeyi ama tabi yiyemiyor yumurtanın tüm türevlerini denedim fincan sahan haşlama başka türler olmuy maalesef :(
Ö
Öykü K.
21 Temmuz 2026 14:55
Lütfen tarif verin her şeye açığım
1 tatlı kasıgı yogurt
1 yemek kasıgı yulaf yada normal un
taze soğan ya da dereotu bi çimdik karbonat koyun kabarır
Tuz
Karıstırıp kahve fincanına koyuyorum yağlayın fincanı
Tencerenin içine koyup yarısına kadar kaynar su koyup 10 dakika pişiriyorum kek gibi oluyor isterseniz içine peynir koyun sonra dörde bölüyorum hem tutup kendi yiyebiliyor isterseniz labne sürün çok güzel olur
Ö
Öykü K.
21 Temmuz 2026 14:56
Yere atsa bile leke yapmaz hep kendi tutacagı seyler yapmaya çalışın yere attıcak anca 1.5 yaşa kadar düzelmiyo o
G
Gökçin N.
21 Temmuz 2026 14:57
1 çorba kaşığı tarhanayı suda çözündürüp pişiriyorum, hafif kıvam alınca içine yumurta kırıyorum bu da olabilir.
O yumurta yenecek :)
O yumurta yenecek :)
Yükleniyor...