Sabah Erken Kalkma
96 görüntüleme
Ö
Özge S.
20 Haziran 2025 14:37
9,buçuk aylık oğlum gündüz 2 uyku yapıyor her uykusu 1 buçuk 2 saat aralığında akşam en geç 9-9.30 da uyumuş oluyor uyansa bile odasından çıkartmayıp uykuya devam ettiriyoruz gece en fazla 3 kere uyanıyor fakat her gün sabah 6 buçukta hala uykusu olmasına rağmen kalıyor uykusu olduğu için de ağlıyor destek verip uyutuyorum 8 de normal uykusunu alıp güne başlıyoruz ama hergün 6 buçukta uyanması ve benim geri uyuyamamam beni artık çok bitkin düşürüyor bu konuda ne yapabilirim
C
Ceren T.
20 Haziran 2025 14:40
Öncelikle 2. Uykusunun süresini kısaltman gerekiyor.. 2. Uykusunu 1 saat yaptır uyandır bence, eğer sabit uyandığı bir saat varsa mesela 6 da uyanıyorsa sen 5:30 da kalkıp ona rüya öğünü verip uyutuyosun.. ben uyku eğitimi aldım çok memnun kaldım bu şekilde uyguladık ve sorunumuz çözüldü.. benim bebeğim hala gece çok sık kalkıyor ama en azından sabah erken uyanmıyor artık
Ö
Özge S.
20 Haziran 2025 14:45
Yarından itibaren denemeye başlayayım işe yararsa minnettar olucam teşekkür ederim 🙏
T
Tuğçe K.
20 Haziran 2025 15:07
Benim kızımda 8 aylık aynı sorunu bizde yaşıyoruz sabah 5 oldumu hiç aksatmaz hemen uyanır 30-40 dk sonra uyur ama sanırım havalarda erken aydınlandığı içinde etkisi oluyor
Ö
Özge S.
20 Haziran 2025 15:18
Evet dediğiniz gibi tekrar uykuya geçirmekte zor oluyor bakalım Ceren hanımın yöntemini bir deneyeceğim içinde bir umut işe yarayacak diyor