Sabah Beşte Uyanıyor Uyumuyor

102 görüntüleme
M

Mrv ..

4 Temmuz 2025 18:05
Bebeğim üç aylık. 8-9 gibi uyuyor 2de uyanıyor emzirip uyutmam 3ğ buluyor sonraki uyanışı sabah beş ve sonrasında uyutamıyorum uyuması 6 7yi buluyor normalde 7de güne başlaması gerekiyor. Gündüz de olması gerektiği kadar uyuyor üç uyku 3 saat falan uyuyor nerde hata yapıyorum acaba
A

Ayşe A.

4 Temmuz 2025 19:11
Hata diye bişey yok ki daha düzeni oturmamış bi bebekten bahsediyoruz hem ne güzel sizinki gün içinde uyuyormuş biz 5.30da güne bi başlıyoruz akşam 8e kadar toplam 2 saat belki uyuyo belki uyumuyo :)
E

Esra İ.

5 Temmuz 2025 15:43
Bir uyku danışmanına sormuştum 2-3 aylık bebeklerin normal rutininin akşam 9 sabah 5 olduğunu söylemişti. Benim ikizlerim var onlar da aynı saatler uyuyup uyanıyorlar. Yani şu ayda bu durum normalmiş ancak anne olarak aşırı yoruluyorum. Benimkiler gündüz de aynı şekilde toplasınız 3 saat ya uyuyorlar ya uyumuyorlar. Gündüz en fazla 1.5 saat uyanık tutup sonra 2 saat uyutup 2 saatten fazla uyursa uyandırmak gerekiyormuş. Ancak benimkiler gündüz kesinlikle o kadar uyumuyorlar. En uzun uykuları yarım saat.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir