Sabah 5te Uyanma?

332 görüntüleme
M

Mervenur E.

12 Haziran 2026 06:00
Merhabalar hepimizin sorunu uyku sorunu bebeğim 5 aylık 2 aydır her akşam 20-20.30 arası uyuyup sabah 7-7.30 gibi kalkardı ama son 4-5 gündür sabah 5-5.30 da uyanıyor ama uykulu uyanıyor huzursuz yani güne başlayacak gibi değil ve sürekli gözü kapalı yatakta sağa sola dönmeye çalışıyor benimle aynı sorunu yaşayan var mı ya da çözümü alın lütfeeen yardım
Afranur K.

Afranur K.

12 Haziran 2026 06:17
Hava artık erken aydınlanıyor, karartma perdesi kullanıyor musunuz?
H

Handan A. ..

12 Haziran 2026 06:54
Benim bebeğim de 9 aylık 10 gündür 5 te uyanıyor. Güneş erken doğuyor ben ona bagliyorum.
M

Mervenur E.

12 Haziran 2026 08:25
Afranur Keskin
Hava artık erken aydınlanıyor, karartma perdesi kullanıyor musunuz?
Annemlerde kalıyorum yaa evimde vardı aslında ondan mı erken uyanıyor diyorsunuz
Afranur K.

Afranur K.

12 Haziran 2026 09:10
Ben de 10 gün annemin yanında kaldım normalde 7.30-8.30 arası kızımı kaldırırdım, perdeyi açar. Annemin evinde 5.30-6.30 arası kalktı hep

Şimdi kendi evimize geldik, karartma perde yeniden eski düzeni kurmamızı sağladı.

Ben zaten yazınızı okur okumaz direk aklıma bu geldi 😅
Afranur K.

Afranur K.

12 Haziran 2026 09:10
Mervenur Ekinci
Annemlerde kalıyorum yaa evimde vardı aslında ondan mı erken uyanıyor diyorsunuz
.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
12 Haziran 2026 09:22
Mervenur Ekinci
Evet bizimkide black outlar ile uyuyor sabah açınca uyanıyor gün artık çok erken aydınlanıyor.
B

Buket ..

12 Haziran 2026 11:23
Sabah 5 gibi bu ara bizde uyanıyoruz karartma perde olduğu halde. Sıcaktan da olabilir
Beyza G.

Beyza G.

16 Haziran 2026 19:24
Tam aynı şeyi yaşadık sonra karartma perde taktık. 5 aylık kızım da. 5 gibi uyanıyor, emziriyorum ve bizim yatağa alıyorum, yanımızdayken uykuya devam ediyor, kendi yatağında kalırsa genelde uyanıp oyun oynamaya ve tepinmeye başlıyor
M

Mervenur E.

16 Haziran 2026 19:32
Beyza G
Tam aynı şeyi yaşadık sonra karartma perde taktık. 5 aylık kızım da. 5 gibi uyanıyor, emziriyorum ve bizim yatağa alıyorum, yanımızdayken uykuya devam ediyor, kendi yatağında kalırsa genelde uyanıp oyun oynamaya ve tepinmeye başlıyor
Aynen bende öyle yapmaya başladım karartma perde takamadım annemin evindeyim ama yanıma alıp emziriyorum bi müddet daha devam ediyor eğer yerinde bırakırsam sağa sola tepinerek uyanıyor demek ki [5.ayda](5.ayda) hep böyleler 😀
Beyza G.

Beyza G.

16 Haziran 2026 19:57
Mervenur Ekinci
Aynen bende öyle yapmaya başladım karartma perde takamadım annemin evindeyim ama yanıma alıp emziriyorum bi müddet daha devam ediyor eğer yerinde bırakırsam sağa sola tepinerek uyanıyor demek ki [5.ayda](5.ayda) hep böyleler 😀
Aynen, demek ki :D
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir