Sabah 5 Buçuk Uyanması
237 görüntüleme
M
Merve D.
Premium Üye
3 Mayıs 2026 06:07
Bebeğim 6 aylık oldu. Son bir haftadır sabahları 5 buçukta uyanıyor sürekli mırıl mırıl sesler çıkarıyor. Önceden 6 buçukta kalkıyordu. Odaya karartma perde alsam işe yarar mı? 26. Hafta atak haftası olduğu söyleniyor ondan olabilir mi?
K
Kamil E.
3 Mayıs 2026 06:09
Vallahi bizimki de 4 aylık sanki alarm kurulu gibi 4 6 ile arası gözler fal taşı gibi ama bir video da görüşmüştüm 4.6 arası Kortizol salgıladığı için uyku kaçıyormus
M
Merve D.
Premium Üye
3 Mayıs 2026 06:10
Evet ben de denk geldim öyle bir videoya ama çok zorluyor gece 12 den sonra saat başı uyanıyor zaten

Deniz T.
Premium Üye
3 Mayıs 2026 07:51
Gunaydinlar 7 ay 15 gunden bildiriyorum karartma perdesine ragmen 6 da uyaniyor tekrardan uyutma çabası odadan çıkmıyorum ama olmuyor
M
Merve D.
Premium Üye
3 Mayıs 2026 07:53
Gunaydinlar 7 ay 15 gunden bildiriyorum karartma perdesine ragmen 6 da uyaniyor tekrardan uyutma çabası odadan çıkmıyorum ama olmuyor

Afranur K.
3 Mayıs 2026 08:34
Bence karartma perdesi deneyin, yaz geldi erkenden hava aydınlanıyor. Kızımı uyandırmak için perdeyi açmam yeterli oluyor mesela benim ışık gelir gelmez 2-3 dk içimde kalkıyor ama karanlıksa uyumaya devam ediyor
N
Nehar K.
3 Mayıs 2026 09:33
4 buçuk aydan bildiriyorum 4 gündür sabah 5.20 de uyanıyor. Annemlerde kaldım bu zamna kadar evimize yeni geldik alışamadı mi yoksa ışıktan mi anlamadım. [19.hafta](19.hafta) atağı muhabbeti de var. Yaptırdığım an uyanır oldu saatleri şaştı. Ağlamaları arttı. Şuan kucağımda uyuyor 4-5 defa yatirdim gözler açıldı. Perdeyi deneyin bence. Bende alacagim
M
Merve D.
Premium Üye
3 Mayıs 2026 09:54
4 buçuk aydan bildiriyorum 4 gündür sabah 5.20 de uyanıyor. Annemlerde kaldım bu zamna kadar evimize yeni geldik alışamadı mi yoksa ışıktan mi anlamadım. [19.hafta](19.hafta) atağı muhabbeti de var. Yaptırdığım an uyanır oldu saatleri şaştı. Ağlamaları arttı. Şuan kucağımda uyuyor 4-5 defa yatirdim gözler açıldı. Perdeyi deneyin bence. Bende alacagim
S
Sevilay K.
4 Mayıs 2026 02:18
3 buçuk aylık ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. Bir haftadır gündüzleri 2 kere sadece 15 dklık uykuları var. Geceleri de 22.00 de uyuyor. 1 de kalkıyor. 2 de tekrar uyku 4 te kalkıyor. 4 buçukta yatıyor 6 da kalkıyor. Sonra öğlene kadar uyutamıyorum. Hiç böyle değildi çok güzel uyurdu umarım çabuk düzelir
N
Nehar K.
12 Mayıs 2026 10:52
4. Ay çok zordu bizim ama geçiyor şükür. Düzene giriyor sadece sabahın ilk ışıkları anladığım kadarı ile bebekleri etkiliyor
Sabah 4 bucuk 5 gibi besledim uyudu
6 dan sonra saatte bir beslemeye devam etsem 8 i bulur ama bu sefer gündüz uyku süreleri değişiyor.
Yükleniyor...