Sabah 5 Buçuk Uyanması

237 görüntüleme
M

Merve D.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 06:07
Bebeğim 6 aylık oldu. Son bir haftadır sabahları 5 buçukta uyanıyor sürekli mırıl mırıl sesler çıkarıyor. Önceden 6 buçukta kalkıyordu. Odaya karartma perde alsam işe yarar mı? 26. Hafta atak haftası olduğu söyleniyor ondan olabilir mi?
K

Kamil E.

3 Mayıs 2026 06:09
Vallahi bizimki de 4 aylık sanki alarm kurulu gibi 4 6 ile arası gözler fal taşı gibi ama bir video da görüşmüştüm 4.6 arası Kortizol salgıladığı için uyku kaçıyormus
M

Merve D.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 06:10
Evet ben de denk geldim öyle bir videoya ama çok zorluyor gece 12 den sonra saat başı uyanıyor zaten
Deniz T.

Deniz T.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 07:51
Gunaydinlar 7 ay 15 gunden bildiriyorum karartma perdesine ragmen 6 da uyaniyor tekrardan uyutma çabası odadan çıkmıyorum ama olmuyor
M

Merve D.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 07:53
Deniz Tunç
Gunaydinlar 7 ay 15 gunden bildiriyorum karartma perdesine ragmen 6 da uyaniyor tekrardan uyutma çabası odadan çıkmıyorum ama olmuyor
Bende deniyorum uyusun diye ama olmuyor. Bu kez gün içindeki uykuları şaşıyor
Afranur K.

Afranur K.

3 Mayıs 2026 08:34
Bence karartma perdesi deneyin, yaz geldi erkenden hava aydınlanıyor. Kızımı uyandırmak için perdeyi açmam yeterli oluyor mesela benim ışık gelir gelmez 2-3 dk içimde kalkıyor ama karanlıksa uyumaya devam ediyor
N

Nehar K.

3 Mayıs 2026 09:33
4 buçuk aydan bildiriyorum 4 gündür sabah 5.20 de uyanıyor. Annemlerde kaldım bu zamna kadar evimize yeni geldik alışamadı mi yoksa ışıktan mi anlamadım. [19.hafta](19.hafta) atağı muhabbeti de var. Yaptırdığım an uyanır oldu saatleri şaştı. Ağlamaları arttı. Şuan kucağımda uyuyor 4-5 defa yatirdim gözler açıldı. Perdeyi deneyin bence. Bende alacagim
M

Merve D.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 09:54
Nehar Kara
4 buçuk aydan bildiriyorum 4 gündür sabah 5.20 de uyanıyor. Annemlerde kaldım bu zamna kadar evimize yeni geldik alışamadı mi yoksa ışıktan mi anlamadım. [19.hafta](19.hafta) atağı muhabbeti de var. Yaptırdığım an uyanır oldu saatleri şaştı. Ağlamaları arttı. Şuan kucağımda uyuyor 4-5 defa yatirdim gözler açıldı. Perdeyi deneyin bence. Bende alacagim
4. Ay çok zordu bizim ama geçiyor şükür. Düzene giriyor sadece sabahın ilk ışıkları anladığım kadarı ile bebekleri etkiliyor
S

Sevilay K.

4 Mayıs 2026 02:18
3 buçuk aylık ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı. Bir haftadır gündüzleri 2 kere sadece 15 dklık uykuları var. Geceleri de 22.00 de uyuyor. 1 de kalkıyor. 2 de tekrar uyku 4 te kalkıyor. 4 buçukta yatıyor 6 da kalkıyor. Sonra öğlene kadar uyutamıyorum. Hiç böyle değildi çok güzel uyurdu umarım çabuk düzelir
N

Nehar K.

12 Mayıs 2026 10:52
Merve Demir
4. Ay çok zordu bizim ama geçiyor şükür. Düzene giriyor sadece sabahın ilk ışıkları anladığım kadarı ile bebekleri etkiliyor
Perdeyi denedim ise yaradı 5 gun falan oldu

Sabah 4 bucuk 5 gibi besledim uyudu

6 dan sonra saatte bir beslemeye devam etsem 8 i bulur ama bu sefer gündüz uyku süreleri değişiyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir