Sabah 5

200 görüntüleme
Ş

Şeyma Y.

8 Temmuz 2026 08:00
5 aylık oğlum Her sabah 5-6 arası uyanıyor 2 aydır perişan olduk lütfen bir akıl verin 19.30 20.00 arası gece uykusuna geçiyor 00.00 gibi mamasını veriyorum 04.00 gibi yeniden mıkırdanıyor yine mamasını veriyorum bu aralıklarda hiç uyanmıyor ama 5 6 olunca açsa da toksa da uyanıyor. Gün içindeki uykuları da çok kısa sürmeye başladı en uzunu 1 saat önerdiğiniz bir yöntem var mı @Fatma Uygur
E

Ece24

8 Temmuz 2026 11:18
Diş dönemi çocukları sabah 5 te uyanırmış ☺️ yaşadık 😅
A

Ayşe H. B.

8 Temmuz 2026 11:34
Benim de kızım 5 aylık ben de aynı durumları yaşıyorum. Benimki 1.5-2 saatte bir uyanıyor. Dediğiniz gibi 5-6 da uyanıyor ve uyanmaları hep bir mızmızla. Aslında sizinki gece güzel uyuyor anlattığınıza göre. O saatte uyanması normal değil mi ki?
Ş

Şeyma Y.

8 Temmuz 2026 11:56
Ayşe Hülda Bayraktar
Benim de kızım 5 aylık ben de aynı durumları yaşıyorum. Benimki 1.5-2 saatte bir uyanıyor. Dediğiniz gibi 5-6 da uyanıyor ve uyanmaları hep bir mızmızla. Aslında sizinki gece güzel uyuyor anlattığınıza göre. O saatte uyanması normal değil mi ki?
Yani 5 normal değil bence. 6 gibi uyansa sorun olmaz da benimle aynı dönem bebeği olan arkadaşlarımın bebekleri hep 8-9 arası uyanıyorlar
A

Ayşe H. B.

8 Temmuz 2026 12:13
Şeyma Yıldırım
Yani 5 normal değil bence. 6 gibi uyansa sorun olmaz da benimle aynı dönem bebeği olan arkadaşlarımın bebekleri hep 8-9 arası uyanıyorlar
Gece uykusuna 8-8.30 da yatalım diye giriyorum odaya bazen bu 11 i buluyor onaman bile sabah 5.30 uyanıyor nerden buluyor o enerjiyi bilmiyorum hep böyle olursa çok yorucu ve dediğim gibi 2 haftadır da gece çok sık uyanıyor
Ş

Şeyma Y.

8 Temmuz 2026 12:22
Ayşe Hülda Bayraktar
Gece uykusuna 8-8.30 da yatalım diye giriyorum odaya bazen bu 11 i buluyor onaman bile sabah 5.30 uyanıyor nerden buluyor o enerjiyi bilmiyorum hep böyle olursa çok yorucu ve dediğim gibi 2 haftadır da gece çok sık uyanıyor
Annelik çok zormuş ya 😞
N

Nur ..

8 Temmuz 2026 12:26
Şeyma Yıldırım
Bebeğim 10.5 aylık doğdu doğalı 7.30 dan sonra uyandığını görmedim ilk aylar hep 5 6 arasıydı daha yeni yeni 6.45 7 gibi uyanmaya başladı
A

Ayşe H. B.

8 Temmuz 2026 13:21
Şeyma Yıldırım
Annelik çok zormuş ya 😞
Hem de nasıl. Ona iyi geleyim derken kendim nasıldım unuttum. Hatırlarsam özlem duyarım falan 😕😁
Afranur K.

Afranur K.

8 Temmuz 2026 13:35
Karartma perdemiz var mı? Hava erken aydınlanıyor, bebekler de o aydınlanma ile uyanıyorlar aslında. 4. Ayda sirkadyen ritim oluşmaya başladığı için.
Ş

Şeyma Y.

8 Temmuz 2026 14:49
Afranur Keskin
Karartma perdemiz var mı? Hava erken aydınlanıyor, bebekler de o aydınlanma ile uyanıyorlar aslında. 4. Ayda sirkadyen ritim oluşmaya başladığı için.
Aldık geliyor daha bugün yola çıktı deneyeceğiz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir