Sab Simplex Kullanan Var mi ?
251 görüntüleme
M
Melis D.
28 Haziran 2025 10:53
Kizim 2 aylik asilari mizi olduk bugun 3 gun ve 2 gundur cok fazla katilarak agliyor. Gazini rahatla cikaramiyor bugun sab simplexs kullanmaya basladik gunde 3 kez olacak sekilde 5 er damla fazla uyuyor nirmalde gunduzleri uyuyan cocuk degildir yan etkisi uyku olabilir mi?
A
Aysel D. C. ..
28 Haziran 2025 11:38
Biz doktorumuzun tavsiyesi üzerine 4. Ayda başladık oğlum çok gazlıydı faydasını baya gördüm oğlumda. En azından o zamanlar geceleri bıraz daha rahatlamıştı. Cevremde kullanan annelerde faydasını gördü. Bir ara nurse Harvey's kullandım onu sevmedık o kadar
M
Melis D.
28 Haziran 2025 12:59
Bende etkisini hemen gordum cok.sukur normalde boyle degildi ama 2 gundur bu sekilde olmaya basladi asilarin etkisimi anlayamadim cok tesekkur ederim bilginiz icin 🙏🏻🙏🏻🌸
N
Nurşen E.
28 Haziran 2025 13:08
Bizde eczacımız önerisi ile almıştık sanırım her gaz damlası her bebekte farklı etki yatarıyor düzenli kullanımda önemli tabi fakat ben bir faydasını göremedim
A
Aysel D. C. ..
28 Haziran 2025 13:20
Evet gerçekten düzenli kullanım önemli bence çünkü ben oğlumda düzenli kullanmadığım zamanlarda sorun yaşadım
Z
Zerrin ..
28 Haziran 2025 15:38
Bizim hekimimiz günde 4 defa 10/12 damla önerdi, 10 damlanın altı etki etmez dedmişti.
Z
Zerrin ..
28 Haziran 2025 18:14
Bu arada biz nerdeyse 15 günlükken gaz ilaçlarına başladık, mylicon veriyordum başta sonra sab simplex e geçtik. 2,5 aylık olunca kendisi gazını çıkarmaya başladı ama ben yine de veriyorum çok gazla gazı var çünkü umarım sizde de en kısa zamanda kendi çıkarır hale gelir
Ş
Şevval Y.
28 Haziran 2025 19:18
Gaz damlasında bir eczacı olarak mommys blissten çok memnun kaldım gündüz ve gecesini kullandım gecesi hem biraz sakinleştirip uyutuyor da 1- 2 ay arası bunlarla geçti
M
Melis D.
28 Haziran 2025 20:55
Benim kizim boyle gaz sorunu yoktu su ana kadar kendisini cikartiyordu ama ne olduysa su 2 gundur kendisini iki kat yapip katilarak aglamaya basladi bugunde bu damlaya basladik sakinledi baya bir ve hic uyumadigi kadar rahat uyudu bugun masallah diyeyim yardimlariniz ve bilgileriniz icin cok tesekkur ediyorum 🙏🏻🙏🏻🌸
E
Edanur Ö.
3 Temmuz 2025 11:39
Bu gaz damlaları kabızlık yapıyormuş doktorum söyledi probiyotik kullanıyoruz çok memnunuz

Esra D.
3 Temmuz 2025 11:43
Kızımda hiç bi gaz damlası asla işe yaramamıştı. Osman hocam bu damlaların bi işe yaramadığını düşünenlerden. Bizde tecrübeyle işe yaramadığı kanaatine vardık
Y
Yasemin İ. K.
3 Temmuz 2025 12:14
Gaz damlaları benim ilk bebeğimde hiç işe yaramadı. Gazın sebebini bulmak gerekiyor demişti Osman Hocam. Onun sayesinde sebebini buldum. Sütüm tazyikli geliyordu ve bu da bebekte gaz sancısı yapıyordu. Bunu çözünce gaz sorunumuz çözüldü. Size de sebebine odaklanmanızı tavsiye ederim
M
Melis D.
3 Temmuz 2025 12:44
1 kez kullandim sadece bende gecen hafta bir daha kullanmadim benimde sutum tazyikli geliyor sag gogusumden sol gogusum icine gocuk oldugu icin ordan rahat ememiyor sag gogusten tazyikli geliyor peki bu sorunu nasil cozdunuz ?
Y
Yasemin İ. K.
3 Temmuz 2025 13:50
Şu an ikinci bebeğimi emziriyorum, yine öyle geliyor sütüm ve meme reddi olacaktık nerdeyse. Benim ilk emzirmeye başladığımda fışkırıyor ve genel olarak hızlı akıyor. İlk gelen tazyikli kısmı bebek bezlerine emdirip atıyorum, sonra bebeğimi sırt üstü yatarak emziriyorum. O şekilde süt akışı yavaşlıyor, hem bebek rahat ediyor hem gaz olmuyor. Sağım felan yapıp diyorlar ama benim göğüslerim yumuşak olduğu halde süt akışı hızlı geliyor. Sağım ile iyice hiperlaktasyon oluşuyor, dikkat edin.
E
Esra S.
4 Temmuz 2025 21:02
Bizde oğlumda 2/3 ay arasında kullandık ama ben etkisini görmedim hiç. Tabi bebekten bebeğe fark ediyor. Biz doktorumuzun önerisi ile relactaz damlasına geçmiştik. Onun direk etkisini gördük. Ama relactaz daha çok laktoz intoleransı olan bebekler için sanırım şuan 4. Ayında gaz damlasını kestik. Ara ara sabaha karşı oluyor bazen sıkışması ama idare ediyoruz. Bebeğimde hafif döküntüler olduğu için bende diyet uyguluyorum peynir ve süt ürünleri çok tüketmemeye çalışıyorum. Bazen gaz laktoz intoleransından da olabilir. Dikkatli gözlemlemek lazım 🙏🏻