Sab Simplex Gaz Damlası
242 görüntüleme
D
Demet ..
Premium Üye
31 Mayıs 2026 11:07
Bu gaz damlasını oğluma yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Ancak geçen sabah ağzının kenarına damlayan bir damla ağız kenarında kızarıklık yaptı. Acaba bu alerji belirtisi olabilir mi ? Benzer durumu yaşayan var mı? Kullanmayı bırakmalı mıyım bilemedim :(
Ç
Çağla Ö.
31 Mayıs 2026 12:38
Bu gaz damlasi bizde kabizlik yapti biraktigimiz günden beri duzenli kaka yapiyor damlayi kullanirken 9-10 gün kaka yapmadiği oldu
D
Demet ..
Premium Üye
1 Haziran 2026 08:30
Bu gaz damlasi bizde kabizlik yapti biraktigimiz günden beri duzenli kaka yapiyor damlayi kullanirken 9-10 gün kaka yapmadiği oldu
K
Kübra D.
2 Haziran 2026 12:40
Bende kızım için kullanıyorum relaktaz damlayı 15gunluktu başladım günde 8 kez kullanıyorum beslenme öncesi sab simplex sadece aşırı yoğun gaz sancısı çekince kullanıyorum sabah 6 gibi çünkü hep uyanıyor bir sıkıntı yaşamadım şuan 46gunluk bebeğim

Hatice E.
Premium Üye
2 Haziran 2026 15:47
Biz 2 aylıkken bıraktık bu damlayı kullanıyorduk, verdiğim zamanlar daha fazla gaz sancısı çekiyordu bırakınca resmen rahatladı bebeğim.
D
Demet ..
Premium Üye
2 Haziran 2026 22:37
Biz 2 aylıkken bıraktık bu damlayı kullanıyorduk, verdiğim zamanlar daha fazla gaz sancısı çekiyordu bırakınca resmen rahatladı bebeğim.
Yükleniyor...