Saatbaşı Emme Normalmi?
91 görüntüleme
F
Fidan A.
26 Mart 2026 21:09
Sinirden alamak üzereyim, bir profoseonal cevap vere bilirmi? 2 aylık bebek her saatbaşı emmek istiyor, 5-6 dakika emiyor, anca kucakda zar zor uyuyor, ya ben ne yapayım, sütümmü yetmiyor? 5-6 çişli bez, 2 defa filan kaka da oluyor. Durum ne anlamıyorum. Hem de 24 saat böyle, uyayamıyorum. Emme aralarını nasil 2 saata çıkara bilirin? Lütfen yaedım edin ((((
M
Müge Ö.
26 Mart 2026 21:18
Bebeğiniz her ağladığında acıkıyor diye tekrar emziriyorsunuz tahmin ettiğim.
Bebeğin gazı olabilir ve bu yüzden de ağlayabilir.
Emmek bebeklerde ağrıyı hafifletir
Uyutmak içinde emerek uyumasına izin vermeyin bu uyku ile memeyi bağdaştirir.
Yani her uykuya geçişte meme arar.
Bebekler 3-4 Ay kadar desteksiz uyumayi öğrenemiyorlar bu yüzden kucakta sallamak ayakta sallamak vesaire normal.
Yani özetle emzirin gazini çıkarın karnına masaj yaparak alt gazlarını çıkarın ve memede uyumasına izin vermeyin
Bebekler 3-4 Ay kadar desteksiz uyumayi öğrenemiyorlar bu yüzden kucakta sallamak ayakta sallamak vesaire normal.
Yani özetle emzirin gazini çıkarın karnına masaj yaparak alt gazlarını çıkarın ve memede uyumasına izin vermeyin
F
Fidan A.
26 Mart 2026 21:20
Bebeğiniz her ağladığında acıkıyor diye tekrar emziriyorsunuz tahmin ettiğim.
T
Tuğba B. ..
26 Mart 2026 21:22
Osman hoca bu konu hakkında bit videosu vatdı sanırım ger ağladıpında acıktı sanıp emziriyoruz bende aynısıydım. Bebeğin başka sıkıntısı olabilir . Gaz olabilir #sıcaknolabilir,soğuk olabilir . Araları açmak size bağlı
M
Müge Ö.
26 Mart 2026 21:27
Gerçekten acikmasini bilecek kadar uzun sürmüyor ki açlığı süt içinde Bi sağım yapın bakalım ne kadar çıkıyor kaşık biberonla yada siringa ile verebilirsiniz sütunuzu saati geldiğinde
F
Fidan A.
26 Mart 2026 21:36
Gerçekten acikmasini bilecek kadar uzun sürmüyor ki açlığı süt içinde Bi sağım yapın bakalım ne kadar çıkıyor kaşık biberonla yada siringa ile verebilirsiniz sütunuzu saati geldiğinde

Birce
26 Mart 2026 21:37
Sağaekün az çıkıyor ((( iki göğsümden 70cc çıkdı(
M
Müge Ö.
26 Mart 2026 21:41
Az değil ki zaten 2 aylik bebek ancak o kadar emer
O ne kadar emerse sut o kadar çoğalır
Sagdiginiz miktar pompa miktarı bebekler dahada güçlü çekerler yine en iyisini doktorunuz kontrolde soyler size
Biraz uyumaya çalışın dinlenin stres kafanızı sürekli bu konularla doldurur
Sağlam mental sağlam anne bebek ilişkisi demek
Bedeninize ve bebeğinize güvenin bence başaracaksınız bol su için
O ne kadar emerse sut o kadar çoğalır
Sagdiginiz miktar pompa miktarı bebekler dahada güçlü çekerler yine en iyisini doktorunuz kontrolde soyler size
Biraz uyumaya çalışın dinlenin stres kafanızı sürekli bu konularla doldurur
Sağlam mental sağlam anne bebek ilişkisi demek
Bedeninize ve bebeğinize güvenin bence başaracaksınız bol su için
F
Fidan A.
26 Mart 2026 21:42
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun❤
Yükleniyor...