Saat Başı Uyanma

211 görüntüleme
Z

Zeynep A. T.

15 Ocak 2026 23:40
11 aylık 4. Aydan beri geceleri saat başı uyanıyor ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım aklımı kaybedeceğim artık
S

Seyhan B. ..

15 Ocak 2026 23:57
Doktora sordunuz mu bu durumu ...bir nedeni vardır
S

Seyhan B. ..

15 Ocak 2026 23:58
Yoksa sizin aydaki bebek sabaha kadar uyuması lazım gece beslemesini azaltın belki ondan kalkiyordur
Meltem G. Y.

Meltem G. Y.

18 Şubat 2026 03:13
@Zeynep Akdağ Turan merhaba bebeğinizin uykusunda düzelme oldu mu ? benim bebeğim 10 ay oldu saat başı uyanıyor delirmek üzereyim napıcamı bilmiyorum
K

Kübra G.

18 Şubat 2026 18:06

Seyhan Baygümüş

Yoksa sizin aydaki bebek sabaha kadar uyuması lazım gece beslemesini azaltın belki ondan kalkiyordur

Benim bebeğimde böyle tam olarak uyanması kesinlikle açlıktan değil mama yedikten 1 saat sonra uyanması açlıktan değildir versende içmiyor okuduğum yorumlara göre 10 11 aylık bütün bebekler böyle
K

Kübra G.

18 Şubat 2026 18:11
Benim bebeğimde 11 aylık bir aydır mahvoldum uykuya direnmeler yastığa kafasını koymamalar beşikten ayağa kalkmalar uyku onun için eziyet haline geldi her 10dk yarım saatte bir uyanıyor sallıyorum ama okuduğum yorumlara göre 10 11 aylık bebklerde bu çok var benim bebeğim hiç uyumayan bir bebekti saat başı evet sallardım ama bu 10 11. Ay fırtına gibiydi rabbim yardımıcınız olsun sizde bana dua edin kimin duası kabul olur belli olmaz
Z

Zeynep A. T.

21 Şubat 2026 22:44

Meltem Gülen Yılmaz

@Zeynep Akdağ Turan merhaba bebeğinizin uykusunda düzelme oldu mu ? benim bebeğim 10 ay oldu saat başı uyanıyor delirmek üzereyim napıcamı bilmiyorum

Maalesef hala aynı
Z

Zeynep A. T.

28 Şubat 2026 23:12

Meltem Gülen Yılmaz

Gece emzirmesini azaltmaya başladım çok zorlanıyorum ama 3 günde 2 saatte bir uyanmaya başladı ve bu bizim için mucizevi bi şey zaman içinde daha iyi olacağını umuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir