Saat Başı Uyanma

89 görüntüleme
B

Burak G.

14 Kasım 2025 20:39
Bebeğimiz 7 aylık anne sütü içiyor sadece fakat geceleri saat başı yada 2 saatte bir uyanıp 2 cuf cuf memeyi emip tekrar uyuyor bu konuda bilgisi olan var mıdır ? Gece uykuya geçmeden mama versen nasıl olur düzenli bir uyku döngüm kalmadı lütfen yardım.
B

Berfin K.

14 Kasım 2025 21:02
Aynı durumdayım son bir haftadır ve gittikçe uyku düzeni bozuldu şuan gündüzmüş gibi takılıyor napacağımı bilmiyorum 8. ay atağı mı diş mi 🙁
S

Seçil E.

14 Kasım 2025 21:05
Biz bu belirtileri dişte yaşadık tam 45 dkda bir uyanıyordu. Tabi her çocuk farklı ama diş sıkıntısının böyle yaptığına birebir şahit oldum.
Z

Zeynep ..

14 Kasım 2025 21:22
Diş çıkarma dönemi olabilir, üşüyor ya da sıcaklıyorsa da olabilir. Emmeyi aılşkanlık haline getirmişte olabilir, emerek uyuduğu için uyandığı zaman kendi kendine uyumayı bilmediği için tekrardan emmek ister. Siz gözlem yapın, bebeğinizdeki asıl sorun yaratan problemi bulun sonra çözüm yollarına gidin. Ayrılık kaygısıda olabilir..☺️🥺
B

Burak G.

14 Kasım 2025 21:24
Zeynep Hanım muhtemelen emme ne şekilde bu alışkanlıktan uzaklaştırabiliriz annemizin konforu için ?
A

Arzu.G

14 Kasım 2025 22:30
uyumadan once verdiğiniz mama sadece fazladan tokluk sağlar sindirim suresini uzatır bence sizin sorununuz açlık degil tamamen uyku meme arasındaki bağlantı .uykuya memeyle geçtiği için her uyku dongusunde memeyi istiyor tekrar dalmak için.uykusunu bolecek tum etkenleri ortadan kaldirdiginizi varsarayak konusuyorum (ortam isisi nemi vs)memede uyumasina izin vermeyin yarı uyanık haldeyken yatağında pışpışla falan kendi kendine dalmaya alistirabilirseniz uyku bolunmeleri de azalacaktir mutlaka .atak donemi dış süreci tekrar bozuyor duzeni tabi. Biraz sabır gerekiyor ama bebekler çabuk alışıyor rutine

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir