Rüya Emzirmesi

106 görüntüleme
C

Ceylan Ç.

16 Ağustos 2025 09:23
Bebeğimi geceleri uyandırmadan emziriyorum doğru bişey mi yapıyorum
H

Hatice Ö.

16 Ağustos 2025 09:29
Anormal bir durum değil bu şekilde devam edebilirsiniz
P

Pelin B.

16 Ağustos 2025 10:02
Kendisi uyanıp istemiyosa sizin beslenme için uyandırmanız yanlış tabii bebeğiniz ne kadarlık ona göre 🙏🏻
İlsu O.

İlsu O.

17 Ağustos 2025 02:11
Bebeğinizin kaç aylık olduğuna göre değilir.
Kabaca belirtmek gerekirse
28-30 gün ilk 1 ay ( 2-3 saatte 1 kan şekeri düşmemesi için uyandırılmalı. Bebek her istediğinde emzirilmeli)
30-40 gün gece 3-4 saate kadar (yine bebeği uyandırmak gerekebilir )
40-50 gün arasında 4-5 saate kadar (gece zaten kendi ağlamasa bile ses çıkarmaya başlar çünkü bakım ihtiyacıda gelir- uyku hijyeni)
50-60 gün arasında 6 saate kadar bebeğin uyumasına izin verilebiliyor..

Tüm bu saat bebeğinizin uyku ritmine, ayına, genel sağlık durumuna göre değişebiliyor. Bu yüzden çocuk doktorunuza sormanızda fayda var
D

Damla N. K. Ç. ..

17 Ağustos 2025 15:51
Bebeğim 16 haftalık doğduğunda hipoglisemisi vardi 17 gün yoğun bakımda kaldı. Şu an ne beni emmek nede mama yemek istemiyor. Bende uykusunda besliyorum. Yaptığım yanlış mı
İlsu O.

İlsu O.

17 Ağustos 2025 22:02
Damla Hanım merhaba; bebeğiniz kaç aylık şuan düzeltilmiş ? Uykusu dışında beslenmiyorsa gündüz nasıl bir yol izliyorsunuz? Uyku içinde bebeğinizi beslemeniz ileri ki aylarda zorluk oluşturabilir ayınızıda bilmediğim için tam bir şey diyemedim ama çocuk doktorunuzla görüşmenizde fayda var sadece uykuda beslenebiliyorsa bebeğiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir